Obisk v Avstraliji

FOTO: Meghan kar s čevlji iz recikliranih plastenk

G.G./STA
18. 10. 2018, 11.29
Posodobljeno: 18. 10. 2018, 11.31
Deli članek:

Vojvodinja sussekška Meghan Markle je povzročila evforijo v Avstraliji. V Sydneyju pa je presenetila s čevlji brez pete, ki so bili izdelani iz recikliranih plastenk.

Reuters
Na plaži v Melbournu.

Kot piše na spletni strani proizvajalca tovrstne obutve Rothy's, so balerinke narejene iz plastenk, ki bi sicer pristale na smetišču.

Fotografija, na kateri Meghan nosi njihove čevlje, je na Instagramovem računu podjetja zabeležila 18.000 všečkov in navdušenih komentarjev.

Princ Harry in njegova Meghan, ki sta svet prav ob ponedeljkovem začetku turneje po Pacifiku, navdušila z novico, da spomladi pričakujeta naraščaj, sta znana po svojih prizadevanjih v družbeno korist in korist okolja. Ob majski poroki sta zaprosila, naj svatje namesto daril darujejo za organizacije, ki si med drugim prizadevajo za varstvo okolja.

Profimedia
Eko čevlji brez pete.

Glavni namen 16-dnevne turneje priljubljenega para po Pacifiku so igre Invictus. Gre za športne igre, ki jih je leta 2014 ustanovil princ Harry za vojne invalide. Poleg tega se bo par posvetil predvsem promociji varovanja okolja in različnim pobudam za mlade.