Direndaj

Med tekmovalci eksplodiralo: žaljivke, kričanje in točenje solz

R.T.
17. 10. 2018, 18.40
Posodobljeno: 17. 10. 2018, 19.39
Deli članek:

Katarina se je v dolgem prepiru držala preverjene taktike: postavljala je veliko vprašanj, sama pa ni odgovorila na (skoraj) nobenega.

Planet TV
Katarina

Glasno je bilo včeraj v stanovanju tekmovalcev v resničnostnem šovu Bar. Gledalci, ki so so spremljali dogajanje v stanovanju, niso mogli verjeti otročarijam zaradi katerih so se tekmovali več ur prepirali. 

Kdo odgovarja in kdo ne odgovarja na vprašanja, kdo kuha najboljšo kavico, kdo je "odkrit in vse pove 'v faco'", kdo krši pravila in pije alkohol v delovnem času ali je "pijanec", čigavi podporniki provocirajo in so nesramni do drugih sotekmovalcev, kdo je ignoriral in kdo Laro, ki je že več tednov sploh ni v Baru ... Vse je prišlo prav v prepiru.

Akterji? Najglasnejši so bili Katarina, ki se je preprirala predvsem s Tejo, Marušo in Kristianom, Anjo in Mateja pa je  Katarina občasno z vprašanji in napadi vpletla v prepirljivo dogajanje.  

Katarina se je v dolgem prepiru držala preverjene taktike: postavljala je veliko vprašanj, sama pa ni odgovorila na (skoraj) nobenega, na plano pa je privlekla vse mogoče pretekle in aktualne dogodke v zadnjih tednih.  

"Mene Emi hvali za kavice, jaz se sama ne," je ob začetku prenosa v živi med drugim o hvalah svoje kave dejala Katarina. "Še vedno pa hoče Sandijevo kavo piti in ne tvoje," ji je vrnila Teja. Katarina pa se ni dala: "Ves reality show mene hvalij na kavicah, ampak vi mene hočete 'disati' na tem in s tem boste sami sebe pojedli," je nadaljevala Katarina.

Precj glasna je bila tudi sicer precej tiha Maruša. "Enega stavka ne znaš 'spacati' skupaj v prenosu v živo," ji je med drugim dejala Katarina. "Bolje je biti tiho, ko pa govoriti neumnosti," ji je vrnila Maruša. "Ko kaj spiješ, si najbolj pametna in se dereš", je Katarina očitala Maruši, ki ji je vrnila, da zanjo velja enako. Kar nekajkrat sta si  - na srečo le besedno - v lase skočili Maruša in Katarina in si tudi izmenjali nekaj manj prijetnih besed: med drugim je Maruša Katarini dejala, da je fuk****, Katarina jo je označila za "žolno". Po še ni vrnitvi Katarine v dnevno sobo, ko se je vsedla ob Maruši, da bi "razčistila" še kakšno odpro zadevo, so drugi Katarini očitali, da se je spravila na najmlajšo stanovalko in da se Maruša dobro brani pred Katarininimi napadi.

Katarina ni pustila na miru niti Mateja, ki je sicer precej stoično prenašal direndaj v stanovanju. Na eni točki mu je očitala, da potrebuje zagovornike, da ji ne odgovarja na zastavljena vprašanja.  Katarina je trdila, da ji Matej ne odgovarja, vendar pa ji je - vsaj na vprašanja, zastavljena v prenosu v živo - Matej večkrat odgovoril. Kaj je očitno nekoliko opita Katarina v svoji glavi slišala, pa je druga stvar ...

Med kaotično-prepirljivem dogajanjem je Katarina večkrat šla v kopalnico, kjer je jokala, nato pa se je  - namesto, da bi šla v Bar, saj je bila na urniku, kot so jo opozorili drugi - raje vrnila do sostanovalcev, kjer se je nadaljevalo razčiščevanje preteklih dogodkov, izjav, pogledov ... "Ti lahko kdo pride do konca?" je bila že na robu histeričnosti Maruša.  Tekmovalci so Katarini očitali, da jij ne posluša, ponavlja vprašanja in jim ne dovoli, da stavke povedo do konca in da je zato vsak pogovor nesmiseln.

Še nekaj Katarininih cvetk: izjavila je, da Matej nima 'muda', Anja je "glupa" in se obrača "kot veterček" tja, kjer ji je najbolje, da je opravljala vse tekmovalce. Ko pa so Katarini predočili dejstvo, da ni vseh opravljala, na primer Kristiana, pa je Katarina rekla "aja, zdaj boš izpostavljala izjeme". No, drugih besed, ki jih je za zadnjo tekmovalko, ki se je pridružila šovu, uporabila Katarina, pa ne bomo ponavljali ...

Kot je kasneje poročal Siol, je na koncu Katarina odšla v lokal s Sandiju in Gregorju, kjer je naročila koktajl. Emi je bil precej prizanesljiv do nje, ko je srkala svoj koktajl in ji je nato še dovolil, da je pijačo odnesla s sabo v stanovanje.

Zaključek? Ko bodo tekmovalci gledali svoje posnetke in izjave nekoč, ko se bo šov že davno končal, bo marsikaterega zagrabil sram ...