GOVORICE

Sta se Drnovškova hči in igralec razšla?

C.R.
18. 10. 2018, 06.57
Deli članek:

V medijih je završalo, ko je na dan prišla informacija, da sta se po sedmih letih zveze razšla Nana Forte, hči nekdanjega predsednika Janeza Drnovška, in igralec Jure Ivanušič.

Mediaspeed.net
Poleti sta bila videti še zaljubljena, zdaj pa se govori, da sta se razšla.

Če gre verjeti govoricam, naj bi se Nana Forte, znana komponistka in hči pokojnega predsednika Janeza Drnovška, ter znani slovenski igralec Jure Ivanušič razšla.

Skladateljica Nana Forte in šansonjer Jure Ivanušič, ki ju povezuje umetnost, sta se čisto po naključju srečala pred desetimi leti, v zvezi pa sta zdaj sedem let, torej gre za tisto magično, usodno sedmico, plod njune ljubezni pa je tudi hči Titina. Znano je, da je Jure zelo umetniški tip človeka in naj bi bila njuna zveza menda že večkrat postavljena na preizkušnjo, a sta težave doslej vsakič uspešno rešila. Nana in Jure, med katerima je osem let razlike, sta še pred poletjem veselo spregovorila o svoji zvezi in družini ter med drugim povedala, da se je nesmiselno obremenjevati s prihodnostjo, ki je vedno nepredvidljiva, torej pretirano sekiranje človeku le jemlje energijo in čas.

Arhiv Svet24
Nani in Juretu se je v zvezi rodila hčerka Titina.

Javnosti se je oglasil Jure Ivanušič, ki se je menda novici o razhodu z Nano le nasmejal in pojasnil, da sta še vedno par. Ali je med njima res dokončno počilo ali pa je novica o razhodu le slaba šala, bo pokazala prihodnost, s katero pa se oba akterja, kot sta povedala sama, ne ukvarjata in ne obremenjujeta.