RAZKRIVAMO

Pahorjev Luka je postal glasbeni menedžer

N.S.
17. 10. 2018, 20.40
Deli članek:

Minuli vikend se je v znanem ljubljanskem klubu odvila zabava, na kateri so nastopili tudi nekateri didžeji in izvajalci, za katere skrbi nihče drug kot Luka Pahor.

Marko Delbello Ocepek
Tako kot je bil Borut Pahor pred mnogimi leti glasbeni menedžer, je zdaj v tem poslu tudi njegov sin Luka.

Da jabolko ne pade daleč od drevesa, sta predsednik države Borut Pahor in njegov sin Luka Pečar Pahor dokazala že s politiko. Tako kot se je oče Borut vrgel v politiko, se je tudi sin Luka aktivno podal v politiko, saj je med drugim član podmladka SD.

Obema pa je skupna še ena točka – glasbeni menedžment. Luka se je namreč minuli vikend mudil v ljubljanskem klubu Cirkus, kjer je razkril, da je menedžer nekaterih vročih mladih trap pevcev in didžejev, med njimi so tudi Acty, TimK in Fatty T, kar pomeni, da je še enkrat šel po očetovih stopinjah. Znano je namreč, da je bil zdajšnji predsednik države Borut Pahor sošolec glasbenika Giannija Rijavca, bil pa je tudi njegov prvi glasbeni menedžer.

»To je bilo okoli leta 1985 in vem, da je Borut z veseljem sprejel ponudbo in postal menedžer takrat novoustanovljene skupine Big Ben kvartet. Med drugim nam je uredil koncert v Lipici v hotelu Maestoso, imel pa je tudi svojo vizitko, na kateri je pisalo BIG BEN MENEDŽER BORUT PAHOR,« je povedal nasmejani Gianni Rijavec, ki mlademu Luki Pahorju želi čim več poslovnih uspehov.