ORANŽNA ZABAVA

Parni valjak poskrbel za nepozaben večer

N.S.
15. 10. 2018, 14.00
Deli članek:

Najbolj priljubljen zeliščni liker na svetu je v ljubljanskem Grand hotelu Union organiziral noro zabavo, ki je postregla z glasbenim spektaklom in bo ostala v nepozabnem spominu vseh obiskovalcev.

Marko Delbello Ocepek
Presenečenje večera: legendarna skupina Parni valjak, ki je postregla z nepozabnim koncertom.

Oranžen večer z jelenčki je v nabito polni dvorani pokal od energije z več kot tisočglavo množico. Nepozabni dogodek je bil poln urbanih instalacij, »kul« grafitov ter misterioznih in mičnih hostes, predvsem pa je postregel z glasbenim spektaklom. Presenečenje večera in »skriti gost« je bila namreč legendarna skupina Parni valjak, ki je z ekskluzivnim nastopom napovedala svoj veliki »come back«. Presenečenja in novosti pa so se nadaljevali skozi ves večer; med drugim je Thomas Henry premierno predstavil in lansiral novo linijo tonika z okusom po kavi – Thomas Henry Coffee Tonic.

Marko_Delbello_Ocepek
Na zabavi so predstavili tudi Manifest, nov okus zeliščnega likerja.

V družbi znanih obrazov

Na ekskluzivni zabavi slavnega zeliščnega likerja, ki že več kot osemdeset let navdušuje pivce zeliščnih likerjev po vsem svetu, so se zabavali tudi številni znani obrazi – voditelj David Urankar, čevljarka Alja Viryent, voditelj Klemen Bunderla, igralka Gorka Berden, pevka Hannah Mancini, igralec Uroš Smolej, igralka Mojca Funkl in številni drugi. Do jutranjih ur pa je neutrudljive goste zabaval svojevrsten pihalni orkester, Jägermeister Brass Band, ki je navdušil s svojo energijo. Za piko na i je s svojo prefinjenostjo in eleganco poskrbel nov produkt zeliščnega likerja za goste z izbranim okusom – Manifest. »Fantastična atmosfera in predvsem noro presenečenje, Parni valjak je res bil tista češnja na smetani, saj so zatresli dvorano. Res nepozabno in edinstveno. Se ve, da so žuri zeliščnega likerja najboljši pri nas,« sta povedali Hannah in Gorka.