SREČA

Strogi Andrej Škufca bo končno očka

N.S.
13. 10. 2018, 07.45
Deli članek:

Večkratni svetovni plesni prvak in strogi sodnik plesnega šova Andrej Škufca in 40-letna Melinda Škufca Törökgyörgy sta le nekaj dni po drugi obletnici poroke sporočila veselo novico, da sta v veselem pričakovanju.

Facebook
Kot je razkril Andrej, z ženo Melindo že vesta spol otroka, a to za zdaj ostaja samo njuna skrivnost, vsak dan pa razmišljata tudi o imenu, čeprav pravita, da bo pravo ime prišlo ob pravem trenutku.

Facebook
Štiriinštiridesetletnemu Andreju Škufci in 40-letni Melindi Škufca Törökgyörgy se je uresničila želja, da bosta postala starša.

Andrej Škufca zadnje dni kar žari od sreče, saj se z ženo Melindo že neizmerno veselita dneva, ko bosta v roke prijela svojega prvega otroka. Melindi se nosečniški trebušček že pozna, in kot je dejal Andrej, njegova žena nosečnost zelo dobro prenaša.

»Začetek nosečnosti je bil za oba zelo razburljivo obdobje, saj je na začetku imela jutranje slabosti, vendar je vedno ostalo samo pri tem. Kot vsaka bodoča mamica si želi zdravega otroka, poskušava biti tudi čim več skupaj,« je povedal Andrej, čigar dolgoletna želja je bila prav ta, da postane očka.

»Z Melindo sva sicer še naprej razpeta med Slovenijo in Madžarsko, a sva zadnja leta kar precej zasidrana v Sloveniji, kjer bo tudi rodila, in se tega dneva že zelo veseliva,« je dodal Andrej, ki pravi, da je nemogoče napovedati, ali bo tudi kot očka strog, kakor je v plesnih krogih kot sodnik. Škufca je še priznal, da spol otroka že vesta, a ta informacija za zdaj ostaja samo pri njima.