Nova pot

Nekdanja zajčica sredi dneva šokirala obiskovalce trgovine

Teja Pelko
13. 10. 2018, 08.00
Deli članek:

Anja Jenko, ki je pred dobrim letom dni postala mamica sinku Liamu, v svoji novi vlogi sicer nadvse uživa, kljub temu pa želi biti več kot samo mama.

Osebni arhiv
Anja se je iz zajčice prelevila v uspešno blogerko.

Zato se je odločila, da stopi v podjetniške vode. Postala je blogerka, z nedavnim projektom pa je poskrbela tudi za veliko presenečenje.

Jenkova je namreč sredi belega dne v glamurozni opravi fotografu pozirala v odprti trgovini s pohištvom in s tem požela nemalo pozornosti strank. »Obiskovalci so z zanimanjem opazovali dogajanje. Bili so zelo navdušeni, nekateri so se želeli tudi fotografirati z mano. A mene to nič ne moti. Boljše službe še nisem imela,« nam je o svojem najnovejšem poslovnem podvigu povedala Anja in dodala, da je trgovina s pohištvom kot igrišče, saj omogoča neskončno možnosti za fotografiranje.

Mlada mamica se lahko zdaj svojemu novemu podvigu v celoti posveča, saj je sinka dala v vrtec. »Materinstvo je čudovita stvar, ampak moram priznati, da sem komaj čakala, da dam Liama v vrtec. Pogrešam ga neizmerno, ampak končno lahko zjutraj v miru spijem kavo in to je neprecenljivo. Od nekdaj zagovarjam, da mora mama najprej poskrbeti zase. Saj je srečna mama boljša mama in ima otrok več od nje,« nam je za konec dejala Anja.