Eva Černe

Ne skriva navdušenja nad polži ... z zelišči!

Andreja Comino
20. 10. 2018, 10.00
Posodobljeno: 22. 10. 2018, 10.56
Deli članek:

Pevka Eva Černe, ki blesti tako v operi kot tudi v muzikalih, je od malega tesno povezana z naravo in živalmi. Komaj je dobro shodila, že so jo starši posadili na konjski hrbet, na katerem se počuti tako udobno kot v svojih najljubših čevljih. Ljube pa so ji še ene živali – polži. Te ima najraje na krožniku.

osebni arhiv
Eva Černe je zelo vsestranska ženska.

Eva Černe, ki je pred leti zmagala v Marijevi Bitki talentov, je bila tudi zelo navezana na svojo psičko, ki je bila dolgo leta njena sorodna duša, ki ji je lahko zaupala največje skrivnosti.

Psička je dobro poznala Evino razpoloženje in je z njo po svoje – pasje – delila tako bridke stvari kot veselje. Spomladi se je na žalost morala posloviti od nje. »Bila je najboljša psička na svetu. Čeprav je fizično ni več ob meni, bo njena toplina vedno v meni,« je vsa žalostna povedala Eva, ki je tako zasuta z delom, da skoraj nima časa dihati.

osebni arhiv
Poleti si je želela tri tedne dopusta, vendar je bilo to za zdaj neizvedljivo.

ČEZ POLETJE SE NI SPOČILA

»Z ekipo produkcije NAGP smo se pripravljali na premiero pustolovskega muzikala Madagaskar, pri katerem kot trenerka glasov skrbim za izpiljenost glasov vseh nastopajočih. K sreči pa sva si s partnerjem Nejcem Avbljem vzela pet dni prosto in odšla na oddih v toplice. Oba sva gurmana in uživava v kulinaričnih specialitetah,« je razložila svetlolaska in dodala, da z veseljem na dopustu ali pa kar tako obišče dobro restavracijo, v kateri si vedno privošči polže z zelišči. Z Nejcem, ki je že nekaj časa njena sorodna duša in poslovni partner, se veliko pogovarjata tudi, na kakšen sanjski dopust bi se odpravila. »Moje sanjske počitnice niso povezane toliko z destinacijo kot s časovnim obdobjem. Trajale bi najmanj tri tedne, želela pa bi si jih preživeti z mojim Nejcem,« je razkrila Eva, ki jo tudi jeseni čaka veliko dela. Premiera »odštekanega« Madagaskarja je sijajno uspela, ravno tako se je že začelo novo šolsko leto v njenem glasbenem centru Černe-Avbelj.