Kmetija

So Sandija namerno ignorirali pri povabilih?

Nejc Simšič
10. 10. 2018, 20.45
Deli članek:

Snemanje resničnostnega šova Kmetija se je zaključilo, finalna oddaja bo v živo, tekmovalci pa se že veselo družijo tudi po šovu – a ne vsi!

Osebni arhiv
Takole so se (skoraj) vsi tekmovalci letošnjega šova Kmetija zabavali na druženju.

Kmetija, ki velja za najbolj priljubljeni resničnostni šov letošnje jeseni, je že v polnem teku, prav tako pa so ga že zaznamovali prepiri, vroči prizori in razna presenečenja, ki tekmovalcem tako ali drugače »parajo živce«.

Več kot očitno je, da Sandija iz Kmetije sotekmovalci ne marajo preveč.

Znano je, da se šov snema vnaprej, zato so prejšnji teden vsi tekmovalci odšli nazaj na posestvo in se odločili, koga bodo poslali v finale, ki pa se bo po besedah ustvarjalcev zgodil v neposrednem prenosu. Da so vsi tekmovalci zelo uživali na snemanju šova, kaže tudi to, da se družijo tudi po koncu snemanja. A ne vsi. 

OSOVRAŽENI SANDI?

Tekmovalka Lara je namreč na svojem instagramu objavila fotografijo, na kateri so zbrani skoraj vsi letošnji kmeti, manjkata le dva, in sicer Franci in Sandi. Prvi je bil menda odsoten zaradi obveznosti, Sandi Sinanović, ki je v šovu veljal za zelo nepriljubljenega, pa po naših informacijah na druženje sploh ni bil povabljen, saj si nihče ni pretirano želel njegove družbe.

Pop TV
Sandi Sinanović, ki je šov zapustil v ponedeljek zvečer, velja za zelo nepriljubljenega med sotekmovalci.

»Nekateri so preveč zlagani, nekateri preveč arogantni, nekateri preveč naduti, nekateri preveč leni in nekateri pridni. Igralci se trudijo biti vsi in jih lahko prepoznam, zato mi je smešno, ko nekateri ljudje mislijo, da je to pristno,« je o sotekmovalcih povedal Sandi.

O sporih z nekdanjimi sotekmovalci v Survivorju je Sandi iskreno povedal: »Aneta ni prebolela Survivorja, kar pokaže njeno 'zrelost' v glavi, prav tako Franko. Jaz njima nič ne zamerim, ker se mi zdi to neumno. Upam pa, da sta zdaj dovolj zadovoljna, da pozabita na Survivor, ki je zame že zgodovina in sem zagledan v prihodnost.«