Zabava

Črne prerokbe za Harryja in Meghan

Sonči Nered Čebašek
10. 10. 2018, 20.30
Deli članek:

Vedeževalka in spiritualni medij Simone Simmons (63), ki zatrjuje, da je bila najboljša prijateljica pokojne princese Diane in da sta še vedno v stalnem stiku, razburi vedno, kadar se oglasi.

Profimedia
Harry in Mehan

Nazadnje je Simone o svojih pogovorih s princeso Diano spregovorila maja, tik pred poroko princa Harryja z Meghan Markle.

Izpoved

Povedala je, da ji je Diana zaupala, da nad bodočo nevesto svojega mlajšega sina Harryja ni prav nič navdušena in da ji njegova srčna izbira povzroča bolečino. »'Meghan bo mojemu sinu zlomila srce,' pravi Diana,« je izjavila Simmonsova in dodala, da Diano močno skrbi za sina, ker je v bodočo ženo zaljubljen do ušes, ona pa ga po Dianinih besedah menda le izkorišča za svojo slavo, a se v resnici ob njem dolgočasi.

Osovražena

Z izjavami, naperjenimi proti oboževanemu paru, si je Simone nakopala jezo in celo sovraštvo Britancev, ki jim seveda veliko bolj ugajajo pravljične zgodbice. In tudi v resnici so Harryju in Meghan vsi srčno želeli srečno življenje v dvoje in izražali skrb, da Meghan ne bi doletela enaka usoda, kot je doletela princeso Diano – in bi se zlomila pod težo javnosti.

Udarila znova

Po poroki se Simone ni več oglasila in obveljalo je prepričanje, da je končno spoznala, da bo storila najbolje, če mlada dva pusti pri miru in preneha s svojimi črnimi prerokbami. A še zdaleč ni tako … Simone je zdaj namreč razkrila, kaj vse ji je Diana zaupala v njunem zadnjem pogovoru, ki sta ga imeli pred nekaj dnevi.

Profimedia
Simone Simmons

»Meghan pod srcem nosi otroka, to sije z njenega obraza. To je lepo, a tudi žalostno po drugi strani … saj bo njen zakon z mojim sinom, v katerem bosta sicer dvakrat zibala, razpadel v treh letih. Po njeni krivdi …« je dejala Diana. Simone pa je še samoiniciativno dodala, da Meghan pač izvira iz ločene družine, katere vzorce je povzela – o čemer priča tudi dejstvo, da sta bili obe njeni daljši zvezi, ena od njiju je bila celo zakon, krajši od dveh let.