Kakšen tip žensk mu je všeč?

To je vroči Turek, ki zasenči celo Buraka

Teja Pelko
10. 10. 2018, 20.15
Deli članek:

Ljubiteljem telenovel serija Pohlepna gospa Fazilet ni le prinesla novih napetih zgodb, temveč so tudi spoznali nove obraze.

Instagram
Alp se lahko pohvali z več kot milijonom sledilcev na družbenem omrežju Instagram.

Med njimi še posebno izstopa 26-letni Alp Navruz, ki je pravi magnet predvsem za nežnejši spol.

Alp raje, kot da bi obiskoval klube, bere.

Vroči Turek, ki upodablja Sinana Egemena, brata bogataša Yagiza Egemena, je še samski. Ženitvenih ponudb mu sicer ne primanjkuje, a v večini primerov se ob njih samo nasmehne.

In kakšen tip žensk mu je všeč? »Ne morem ravno reči, kateri tip, ali bi to bile blondinke ali rjavolaske. Pravi pogled in nasmeh pri ženski sta morda kvaliteti, ki me vedno privlačita,« razkriva Alp.

Instagram
Igralec je še vedno samski.

Sinan Egeman

Alp v seriji upodablja Sinana, ki se lahko pohvali z lepim videzom. Zelo skrbi za svoje telo in je tudi reden obiskovalec fitnesa. Je pravi magnet za dekleta, ima pa slabo lastnost, rad namreč leta s cveta na cvet. Tudi sicer življenje zajema z veliko žlico.

V nasprotju z Burakom Özçivitom in nekaterimi drugimi turškimi igralci, ki so svojo kariero začeli v manekenskih vodah, Alpa to delo ni preveč zanimalo. »Ko sem študiral, sem dobil kar precej ponudb za manekenske vloge, vendar sem izjemoma sprejel samo tiste, ki so bile posebne in nove. Nisem privolil kar v vse, moja prioriteta je bila, da končam študij. Med študijem sem se priložnostno udeleževal zgolj nekaterih delavnic. Sem v času opravljanja magisterija, posnel sem tudi nekaj reklam, sodelovanje v seriji pa pomeni zame kar veliko obvezo in predvsem odgovornost. Odločil sem se, da se res v celoti posvetim študiju, in imel sem veliko srečo, da sem se tej seriji lahko posvetil v trenutku, ko sem bil nanjo povsem pripravljen,« pravi Alp.

Pop TV
Alp kot Sinan Egemen v seriji Pohlepna gospa Fazilet