Reka ljubezni

Blaževa smrt jih je pretresla

Teja Pelko
9. 10. 2018, 21.00
Deli članek:

Gledalce priljubljene serije Reka ljubezni je Blaževa smrt zelo pretresla.

POP TV
Voranc se je kot Blaž Slak v seriji Reka ljubezni mnogim zelo vtisnil v srce.

Nekateri so zaradi nje točili krokodilje solze, našli pa so se tudi takšni, ki zaradi nje niso mogli spati tri dni, pa tudi takšni, ki so mislili, da je umrl zares.

Voranc Boh je sicer pričakoval, da gledalci ob smrti njegovega lika ne bodo ostali ravnodušni, da bo povzročil takšno razburjenje, pa ne. »Pričakoval sem odziv na Blaževo smrt, saj je bil priljubljen lik. Toliko vem o 'fanih'. Nisem pa si predstavljal, da bo odziv tako buren. Bil sem prijetno presenečen, ko sem videl, kako globoko se je moj lik gledalcem vtisnil v srca in kakšen odmev je za sabo pustil njegov odhod,« nam je zaupal igralec.

Mare Vavpotič/M24
Voranc Boh je že polno vpet v nove projekte.

Gledalce pa lahko potolažimo, da se bo Voranc kmalu vrnil na zaslone. Temu se igralec že pridno posveča. Snema namreč novo serijo Lajf je tekma, ki bo v najbolj priljubljeni naročniški video na zahtevo prišla v začetku prihodnjega leta. V seriji bomo spremljali kratke skeče vsakdanjih situacij, s katerimi se vsi srečujemo praktično vsak dan.

Voranc igra lik, ki se nenehno zapleta na najrazličnejše načine. Igralec se tega projekta ter vrnitve med svoje oboževalke in oboževalce že izjemno veseli. Čeprav so snemanja zelo naporna, saj potekajo po 12 ur na dan, pa je ekipa, s katero se nadvse zabavajo, po igralčevih besedah zares super.