Zabava

Raiven ima babico z modrimi lasmi in tatujem

Vesna Meško
9. 10. 2018, 15.10
Deli članek:

Ste vedeli, kako zelo kul babico ima pevka Raiven? Ne? No, potem je čas, da jo spoznate …

Osebni arhiv
Raiven z babico

Babica Sare Briški, ki jo poznamo pod umetniškim imenom Raiven, je sila zabavna in zanimiva gospa, ki je ni mogoče spregledati. Zagotovo izstopa kjerkoli se pojavi, zlasti sedaj, ko si je lase obarvala v modre odtenke.

Ja, tako je, prav ste prebrali. Pa to ni edina modna barva, ki bi jo prej pripisali mladenkam. Kot nam je zaupala Raiven, babica obožuje nenavadne odtenke in drzne spremembe. In ne, k temu jo ni nagovorila vnukinja. Pravzaprav si moden stil delijo vse tri dame iz pevkine družine. Sarina mama ima denimo roza lase.

Osebni arhiv
Raiven ima sila zanimivo babico.

''Babi se je za modro barvo odločila sama. Če bi bilo po moje bi bila roza, kot pred enim letom. Modra je njena najljubša barva. Se je pa te barve že naveličala in bo čez par tednov vijolična,'' z nasmehom pokima Raiven.

Kakšna pa je sicer 'babizaznoret'? Je tako zabavna, kot priča njen videz? Ja, tako je, smeje se pritrdi pevka. ''Ni tista tipična babi z ruto na glavi, ki peče piškote. Je babi z modrimi lasmi in tatujem, tako da sem to svojo drznost očitno dobila po njej! Babi je zelo glasna in vedno pove vse kar si misli! To se dostikrat vidi na posnetkih, ki jih objavljam na svoj Instagramu,'' je za njena.si pojasnila Raiven in dodala, da se z babico odlično razumeta.

Osebni arhiv
Modre barve se je že naveličana, kmalu si bo lase pobarvala na vijolično.