SKRIVNOSTNA POROKA

Darja Gajšek razkrila, kaj jo je spravilo na kolena

Eva Jandl
6. 10. 2018, 20.15
Deli članek:

Darja Gajšek se je prejšnjo soboto poročila s svojim Alenom, ki ji je pripravil posebno presenečenje: zaigrali so ji Novi fosili!

Agencija Ekskluzivno
Darja Gajšek priznava, da je bil ta dan eden najlepših v njenem življenju.

Glasbenica in voditeljica oddaje Slovenski pozdrav na TV Slovenija je v soboto stopila v zakonski stan z Alenom Jankovićem, trenerjem in fizioterapevtom, s katerim imata enoletno hčerko Emo.

Poroka je potekala po običaju: Darja je na poroko odšla od doma svojih staršev, po cerkveni poroki pa je bila zabava na gradu Štatenberg v Makolah, kjer jim je igral Dejan Vunjak z Barabami. Nato pa je sledilo presenečenje njenega Alena, ki je Darjo spravilo na kolena.

Tjaša Jerebič/Osebni arhiv
Darja Gajšek se je poročila na gradu Štatenberg v Makolah, cerkvena poroka pa je potekala v Darjini domači cerkvi v Makolah.

Na odru so stali ...

Najprej so jo odpeljali v drugo sobo in ji na ušesa dali slušalke z glasbo, ji zavezali oči in potem se je vrnila v sobo, kjer je imel Alen poseben nagovor, nato pa je zapel pesem Najdraže moje. »Ko je odpel prvo kitico, me je zavrtel in za mikrofoni so stali Novi fosili v popolni zasedbi! Padla sem na kolena in jokala kot majhen otrok. Še danes ne morem verjeti. In Alen je 'krivec', da se je vse tako lepo razpletlo ... Zabava je trajala vse do jutra, peli in plesali smo in bilo je res fantastično.« Ni skrivnost, da je Darja velika oboževalka te skupine, povrhu tega pa se bo novembra in decembra z njimi odpravila na skupno koncertno turnejo po Sloveniji. Kljub temu se pred poroko z njimi ni srečala in je mislila, da jih bo spoznala šele prihodnji mesec, ko bodo skupaj na turneji. »Skupaj smo posneli tudi duet, čeprav se nismo srečali v studiu, in to duet v slovenščini! Skratka, v tako kratkem času se je zgodilo toliko mejnikov, da bom verjetno potrebovala celo leto, da bom vse to dojela.«

Več o poroki preberite v reviji Zvezde.

Agencija Ekskluzivno
Darja Gajšek in Alen Janković se še ne odpravljata na medene tedne, saj sta oba zelo zaposlena