Opravičilo

VIDEO: Po vsej zliti gnojnici zdaj javno sporočilo Meghan Markle

R.T.
1. 10. 2018, 15.40
Posodobljeno: 1. 10. 2018, 16.01
Deli članek:

Verjamete opravičilu? Tokrat je javno nastopila v vlogi Samanthe, ki ni žaljiva, ampak spravljiva.

Profimedia
Meghan se s polsestro najverjetneje ne bo srečala.

Samantha Markle, ki je prispela v London, da bi, kot je dejala, vzpostavila osebni stik s kraljevo družino, se je danes znašla v televizijski oddaji voditelja Jeremyja Vina na televizijski mreži Channel 5 in poskrbela za nekaj presenetljivih izjav. Samantha, ki je sicer po polsestri pljuvala ob vsaki priložnosti vse odkar je postala spremljevalka princa Harryja in jo nedavno obtožila še, da bo zaradi svojega vedenja imela na vesti življenje očeta, Thomasa Markla, je v London menda pripotovala, da bi sklenila mir. Zato je tokrat javno nastopila v vlogi Samanthe, ki ni žaljiva, ampak spravljiva. Ali so ji gledalci verjeli, pa je druga stvar, saj številni gledalci, ki so klicali v oddajo, za Samantho niso našli prijaznih besed. 

Profimedia
Samantha trpi za multiplo sklerozo.

In kaj je za televizijski nastop tokrat pripravila polsestra vojvodinje Sussekške, ki z njo že vrsto let ni imela stikov? Samantha se je v televizijskem nastopu opravičila Meghan in kraljevi družini, ko je izjavila, da si želi, "da bi bilo drugače." Voditelj je 53-letnico zasliševal, zakaj je bila do Meghan groba in žaljiva.

Samantha je še dejala, da je veliko stvari, ki se je zgodilo, ušlo nadzoru, kar nikoli ni bil namen. Družina je bila po njenih besedah prizadeta, ker ni bila vključena ali povabljena na poroko.Po njeni oceni bi se lahko vse hitro končalo z vabilom na poroko in se zamere ne bi stopnjevale. Meghan pa je še sporočila, da jo ima, če verjame ali ne glede na vse, kar se je dogajalo, enako rada. Samantha se je nato še enkrat opravičila in si zaželela, da bi se stvari odvijale drugače.

Naj spomnimo: Samantha je Meghan velikokrat naslavljala s Cruello de Vil, Duch-ass (vojvo-rita) in Duchess of Nonsense (vojvodinja nesmisla). Torej, zakaj grobost?

"Mojega očeta so namerno ignorirali", se zdaj brani Samantha. "Upali smo, da bodo zadoščali zasebni kanali komunikacije. Ker ni bilo uspeha, smo šli v javnost." Kot nadaljuje, si na tej točki niso želeli le zbližanja z Meghan.

"Želeli smo poudariti pomembno točko: ne izločiš družine, si humanitarka." Ponovila je, da Meghan družine ne bi smela izključiti. Voditelj Vine pa ni popustil: "Želela si jo osramotiti – to je bilo to." Marklova pa je imela pripravljen odgovor tudi na nadaljnje vrtanje z vprašanji in je dejala, da se je zaradi molka palače - ne glede na to, ali gre za protokol ali ne - javnost "delala norca" iz njene družine in da je temu bilo treba narediti konec. 

Nima iluzij o srečanju z Meghan

Starejša Marklova sicer dvomim da bo lahko v času bivanja na Otoku srečala polsestro. "Upala sem, da bi vedela, da sem tu in da imeli priložnost, da se pogovoriva. Ampak ne verjamem, da se bo to zgodilo," je nadaljevala Marklova. Vztraja, da bi se vsa zmerjanja in žaljivke končale hitro – če bi le prejeli vabilo na kraljevo poroko.

Samantha je še priznala, da ne bi smela uporabiti vzdevka duch-ass (vojvo-rita). Na vprašanje, ali se bo opravičila, pa odgovorila: "Moji sestri, zagotovo, in tudi Harryju in kraljevi družini."

Postavila se je v bran očetu in dejala, da mu pri sprejemu plačil za fotografije, ni šlo za denar. Da je zavrnil na desetine tisoče evrov za intervjuje in dobrih 1500 evrov, ki jih je sprejel za dogovorjene "paparaci fotografije" predstavlja le kapljico v morju denarja, ki bi ga lahko zaslužil. Če bi mu šlo za denar, seveda. 

Samantha je našla nekaj prijaznih besed tudi za Meghaninega izbranca, princa Harryja. "On je tako gosposki in pameten in rekla bi, da je (Meghan) našla svojega princa."