Spektakel

Modna poslastica za petične razvajence

Andreja Comino
1. 10. 2018, 20.30
Deli članek:

Poleg Milana in New Yorka velja za eno od prestolnic mode, ki narekuje zapovedi oblačenja po vsem svetu. Zato so nedavno tja hiteli modni navdušenci od blizu in daleč, da vidijo novosti, ki jih bomo nosili naslednjo pomlad in poletje.

Arhiv
Cardi B je dobro izkoristila obisk in nastop na francoskem tednu mode. Je prava mojstrica samopromocije.

Modne šove so pripravile vse največje modne hiše, ki so imele težko nalogo, da vsega vajene obiskovalce tudi to modno jesen malce šokirajo, še bolj pa navdušijo z izvirnostjo in iskrivostjo. Pri francoskem proizvajalcu spodnjega perila Etam so tokrat stavili na provokativnost. Ubrali so bolj svež in mladosten pristop in so za glavno gostjo, ki je pela na reviji, medtem ko so se manekenke sprehajale po brvi, izbrali ameriško raperko Cardi B. Temnopolta glasbenica, ki v javnosti ves čas obračunava s svojo kolegico Nicki Minaj, tudi tokrat ni razočarala ne s svojo pojavo ne s svojim bridkim jezikom, s katerim zna biti osupljivo sladka, pa tudi provokativna in stresati kletvice iz rokava. 

Arhiv
Manekenke so se samozavestno sprehodile po brvi.

Svojeglava in uspešna

Mladi Cardi B dobro poznajo, saj se trudijo oponašati njen slog in doseči podoben uspeh. Cardi B je namreč edina ženska raperka, ki ima na sloviti Billboardovi lestvici 100 največjih uspešnic kar tri. V Pariz je prišla z milanskega tedna mode in je znala v hipu pritegniti pozornost. Med modno revijo, na kateri se je komaj dva meseca po porodu prvič v živo pojavila na odru, v bledo vijoličastih hlačah in suknjiču z razkošnimi nojevimi peresi, je imela mini koncert, na katerem je zapela tudi svoji največji uspešnici Bodak Yellow in I Like It. Seveda pa ni šlo vse tako gladko in brez provokativnih besed, po katerih je poznana ravno tako kot po uspešnicah. Organizatorju se je zahvalila v svojem značilnem slogu, češ, da je njihovo perilo tako lepo, da bi s svojim možem seksala v čisto vsakem kosu.