KRALJEVI DVOR

Se Kate Middleton res vrača pomlajena?

Sonči Nered-Čebešek
2. 10. 2018, 07.15
Deli članek:

Začetek oktobra je za vojvodinjo Cambriško zelo pomemben datum – končuje se namreč njen porodniški dopust, ki se je začel 23. aprila, ob rojstvu princa Louisa.

Profimedia
Junijski krst princa Louisa je seveda veljal za družinski in ne uradni dogodek.

Kraljevske dolžnosti je mati treh otrok resnično pustila vnemar in se predano posvečala možu in otrokom, s katerimi si je privoščila tudi dvotedenski dopust na eksotičnem karibskem otočku Mustique, daleč od zvedavih oči. Kako skrbno je izbrala kraj počitnic, priča tudi dejstvo, da v medije ni pricurljala niti ena njihova dopustniška fotografija, ki bi jo posnel kateri od zvedavih turistov ali plačanih paparacev.

Poseben pomen

Od aprila do začetka oktobra se je Kate v javnosti pojavila resnično samo ob nekaj pomembnih dogodkih. Eden je bil seveda krst najmlajšega britanskega prestolonaslednika, drugi poroka njenega svaka Harryja z britansko igralko Meghan Markle, tretji parada ob dnevu britanskih letalskih sil, trikrat pa je šlo za njen osebni interes … Velika navdušenka nad tenisom si namreč ni mogla kaj, da si ne bi ogledala polfinala in finala teniškega turnirja v Wimbledonu – prvega v družbi svakinje in drugega z možem.

Profimedia
Fotografije izpred nekaj dni s poroke dokazujejo, da je Kate sijoča.

Pred dnevi pa se je ob odsotnosti soproga princa Williama, ki je na turneji po Afriki, skupaj s starejšima otrokoma udeležila poroke svoje dobre prijateljice Sophie Carter z njenim dolgoletnim partnerjem, Robertom Snuggsom.

Dejstva

Iz zadnjih nekaj dogodkov, ko je bila Kate fotografirana v javnosti, pa je razvidno, da bo njena tretja vrnitev s porodniškega dopusta drugačna, kot sta bili prvi dve. Obakrat se je namreč na sceno vrnila sproščeno, saj je bila ljubljenka Britancev in edina modna ikona. Zdaj pa se ji je zgodila Meghan …

Čeprav Kate menda ni obremenjena s tem, da bi morala biti najbolj blesteča, so spremembe, ki se napovedujejo, verjetno prav zaradi vstopa Meghan v njen krog očitne. Njena oblačila so veliko bolj vpadljiva kot prej, pokrivala razkošnejša, videz s pričesko pomlajen …

Po pripovedovanju vira z dvora so vojvodinjino novo garderobo intenzivno pripravljali zadnja dva meseca – in kar je bistveno: tako stilisti kot prestolonaslednikova soproga so navdušeni.