YouTube

V Sloveniji še nihče do te nagrade, zdaj pa jo ima "učiteljica" Ana

R.T.
1. 10. 2018, 13.37
Posodobljeno: 1. 10. 2018, 13.42
Deli članek:

Za hrvaško-slovensko skupino Učiteljice, ki jo sestavljajo tri dekleta, ena od njih je tudi Slovenka Ana Vurcer je tudi leto 2018 izjemno uspešno.

Sašo Švigelj / Radio Aktul
To so Učiteljice: (od leve): Ana Vurcer, Matea Tisaj in Silvia Ivić

Izdale so zelo uspešen album Luda kuća, ogledi njihovih videospotoh na YouTubu so se vrstili. Tokrat se lahko tokrat pohvalijo, da so postale ponosne lastnice nagrade »Silver Button«, katero jim je podelil YouTube za 100.000 naročnikov na njihovem tako uspešnem Youtube kanalu z imenom Teachers Orange videos. Njihov uspeh je toliko večji, saj sta na Hrvaškem nagrado do sedaj prejela le kanala Severine in Jelene Rozge, v Sloveniji pa te nagrade ni prejel še nihče.

»Seveda smo dekleta zelo ponosna. To je velik uspeh, slovenski glasbeniki zagotovo vedo, kako težko je pritegniti naročnike na kanal. Naš kanal je izjemno uspešen ter gledan, velik je interes tudi drugih glasbenikov, da bi na naš kanal uvrstili tudi svoje  videospote. Kanal strmo raste iz dneva v dan in trenutno imamo na njemu že preko 130.000 naročnikov,« je povedala Ana Vurcer in se pohvalila, da »ima naših 14 videospotov preko 160 milijonov ogledov.«

Po delovnem poletju, ki so ga dekleta preživele na odrih, jih čaka prav tako delovna jesen. »V prihodnjih dneh se odpravljamo v Beograd na snemanje naše nove pesmi ter videospota. Čaka nas polno nastopov, čas za kakšen malo daljši počitek si bomo verjetno vzele šele v mesecu januarju,« so zaključile Ana, Silvia in Matea.