Zdrahe

Polsestra prišla obračunat z Meghan Markle

J.P.
29. 9. 2018, 16.41
Posodobljeno: 29. 9. 2018, 16.41
Deli članek:

Z vojvodinjo se bo dobila, pa če hoče ali ne, je odločena.

Profimedia
Samantha Markle

Samantha Markle naj bi prispela v Veliko Britanijo – sodeč po njenem tvitu je že v Londonu. Pet dni prej je njen predstavnik za stike z javnostmi Rob Cooper poročal, da je v Italiji in da še ni pripravljena oditi domov v Združene države Amerike. Na tviterju je zapisal: »Samantha Markle prihaja v Združeno kraljestvo. Po številnih poskusih, da bi se sestala z vojvodinjo Susseško in se pogovorila o zdravju njunega 74-letnega očeta, se Kensingtonska palača ni odzvala. Bojim se, da Meghan morda sploh ne ve za naša prizadevanja, zato nimamo druge možnost, kot da o tem spregovorimo javno. Samantha je v Evropi in je le en let stran. Ni treba, da je javno; raje bi videli, da ne bi bilo. Samantha prihaja, pa če vam je to všeč ali ne.«

Ni znano, kako dolgo namerava 53-letnica ostati na Otoku, a vse kaže, da se bo soočila z Meghan Markle. Polsestri se sicer nista videli več kot deset let.

Britanski mediji navajajo njene prijatelje, ki menda pravijo, da se Meghan ne namerava srečati s polsestro, da se ni pripravljena tako ponižati.

Meghan se je z očetom Thomasom nazadnje videla pred dvema letoma.