SPEKTAKEL

Praznujte skupaj z vsemi aktualovci in zvezdniki

N.S.
25. 9. 2018, 21.00
Deli članek:

Po 11 letih smeha, nore zabave, aktualne glasbe, največjih uspešnic, razprodanih koncertov ter po 11 letih spektakularnih trenutkov z najboljšimi poslušalci Radio Aktual vabi vse, da skupaj z njimi praznujete Aktualov 11. rojstni dan.

Radio Aktual
Voditelji Radia Aktual že komaj čakajo na praznovanje, ki bo 7. decembra v Stožicah.

Bodite del največjega glasbenega spektakla v Stožicah tudi vi in se pridružite praznovanju Aktualovega 11. rojstnega dne. 

Dogodek, ki ga je Slovenija čakala celo leto, ki osrečuje in je ustvarjen samo za vas, bo v petek, 7. decembra 2018, v največji slovenski dvorani – Stožice – znova združil mlado in staro.

Da Radio Aktual vsakič znova postreže z nepozabnim glasbenim spektaklom, ve že čisto vsak, zato se vsi že veselijo letošnjega praznovanja, ko bodo na odru nastopila sama zveneča glasbena imena; z njimi bomo zažurali pozno v noč in poskrbeli, se bo dvorana Stožice na Aktualov rojstni dan tresla!

Izvan fokusa in Julien Duval
Priljubljena Nina Badrić

Glasbene legende

Rojstnodnevni oder bodo poleg voditeljev Radia Aktual letos zavzeli vedno prečudovita, sijoča in bleščeča Nina Badrić, ki bo naša srca omehčala s številnimi uspešnicami, tudi z največjima uspešnicama svoje kariere, Željko Bebek, eden najpopularnejših in najbolj spoštovanih glasbenikov v regiji z zavidljivo kariero, dolgo že več kot 40 let, ter legendarna in vselej karizmatična šampionka Neda Ukraden s svojimi številnimi uspešnicami, za dobro voljo bodo poskrbeli tudi Klapa Rišpet in najboljši slovenski žurerji Kingston, ki praznujejo že skoraj pol abrahama, poleg razkritih glasbenih imen pa bodo na Aktualovem 11. rojstnem dnevu nastopili tudi gosti presenečenja, ki so pravzaprav že stalnica Aktualovih praznovanj.

Arhiv Svet24
Nastopil bo tudi legendarni Željko Bebek.

Anže Virant
Kjerkoli se pojavi Neda, je največji žur!