Nanj so še posebno navezani upokojenci, ki k njemu hodijo po pokojnino.

Ko jim je povedal, da se od njih začasno poslavlja, so bili mnogi od njih zelo žalostni, a jih je Emi potolažil, da se na svoje delovne mesto vrne že čez pet pokojnin, v vmesnem času pa ga lahko spremljajo v Baru.


Emi je pri 26 letih zelo zrel in odgovoren. Delati je začel že v času srednje šole. Trenutno je polno zaposlen kot menedžer Bara, sicer pa ima kar dve službi – redno dela v banki, ob večerih pa kot natakar.

In mnogi od njih to tudi zvesto počnejo. Tisti bolj sodobno napredni pa njegovo delo menedžerja Bara celo komentirajo na facebooku. »Veliko mojih strank zaradi mene spremlja Bar. Nekateri mi po oddaji tudi pišejo na facebook: 'Le pogumno', 'Zelo dober si na kameri', 'Se vidimo februarja' … same dobre stvari,« nam je zaupal Emi.

Čeprav ima Emi s svojo vlogo v resničnostnem šovu dela čez glavo, pa se mu stranke večkrat prikradejo v misli. »Moram reči, da jih prav pogrešam, pa tudi mojo šefico in sodelavke,« nam je povedal Nikočević. Sodelavci so mu ob začasnem slovesu priredili tudi posebno presenečenje, s katerim so pokazali, da ga res dobro poznajo in jim res veliko pomeni, ob slovesu pa so skupaj tudi nazdravili na nove zmage in na vrnitev. 

Bar_Foto_Emi
Planet TV
V prejšnjem Baru je Emi sodeloval kot tekmovalec, zdaj pa se je vrnil v vlogi menedžerja.