Veselo novico so objavili turški mediji. Njegova 32-letna žena, igralka Fahriye Evcen, naj bi bila noseča dva meseca.

Po poročanju največjega turškega spletnega medija gazetevatan.com naj bi Fahriye ob novici, da je noseča, preplavile solze, zakonca pa naj bi srečno novico že sporočila svojim najbližjim.

Zvezdnika sicer svojo zasebnost skrbno skrivata pred javnostjo, tako da kakšne objave nosečniškega trebuščka na družbenih omrežjih ni pričakovati.

Zagotovo pa je imela novica o naraščaju blagodejen učinek na zakonca, saj njuno življenje zadnje čase ni bilo postlano z rožicami. Igralkin oče je imel namreč resne zdravstvene težave, zaradi česar so bili njuni bližnji v velikih skrbeh, a je na srečo operacija uspela, okrevanje pa tudi poteka po načrtih. Igralca se bosta zdaj lahko brezskrbno posvetila svojima novima življenjskima vlogama. Ali se bo Burak zaradi tega odpovedal svojemu prihajajočemu projektu, pa (še) ni znano. Zvezdnik je namreč po poročanju turških medijev, še preden je izvedel za veselo novico, sprejel vlogo v novi zgodovinski seriji, v kateri bi moral upodobiti sultana Osmana Gazija, ustanovitelja cesarstva in dinastije Osmanov.