Pestri tedni

Sanja Grohar razkrila, da pod srcem nosi fantka

N.S.
21. 9. 2018, 07.10
Posodobljeno: 21. 9. 2018, 07.45
Deli članek:

Nekdanja mis Slovenije Sanja Grohar ima za seboj zares pestre tedne. Konec avgusta se je poročila z izbrancem Matejem Kovičem, včeraj pa je razkrila spol svojega prvega otroka.

Osebni arhiv
Sanja in Matej pričakujeta fantka!

Kot smo prvi poročali, je lepotička Sanja Grohar svojemu izbrancu Mateju Koviču zadnjo avgustovsko soboto usodni da dahnila v blaženem stanju. Na sanjski poroki sta vse svate razveselila še z novico, da bosta postala starša. Zdaj pa sta razkrila tudi spol otroka – navdušena sta, da bosta najprej povila fantka. »Spol otroka je bil presenečenje tudi za naju. Na dan ultrazvoka sva zdravnike prosila, naj spola ne razkrijejo oziroma naj nama ga napišejo na list papirja; zelo težko sva se zadrževala, da nisva pogledala na list, saj sva bila firbčna,« je povedala Sanja, ki je otrokov spol naprej razkrila na posebni zabavi

. »Ko sem videla modre konfete, sem izvedela, da bo fantek. Bila sem polna čustev,« je še dodala, mož Matej pa je menda ob novici tekel naokoli, kot bi nekdo zadel gol na nogometni tekmi. Veselo novico je bodoča mamica seveda delila s svojimi sledilci na družbenih omrežjih in od njih prejela številne čestitke.

Osebni arhiv
Mladoporočenca sta spol otroka izvedela na posebni zabavi.