Zabava

Je Nadiya z njim preveč prijateljska?

K.M.
18. 9. 2018, 20.45
Deli članek:

Že v prvi sezoni plesnega šova Strictly Come Dancing je Nadiya Bychkova v britanskih medijih zaradi svojega privlačnega videza dvigovala veliko prahu. Zgodba se letos nadaljuje.

Profimedia
Nadiya in Lee sta se takoj ujela in skupaj preživita veliko prostega časa.

Slovenska plesalca Nadiya Bychkova in Aljaž Škorjanec spet plešeta v priljubljenem formatu oddaje Strictly Come Dancing (britanski različici šova Zvezde plešejo). Še pred razkritjem letošnjih parov je nekaj pragu dvignil britanski glasbenik Lee Ryan, pevec skupine Blue, ki je večkrat poudaril, da si obupno želi plesati ravno z Nadiyo. Želja se mu je na koncu uresničila, plesni parček pa posledično vse več časa preživi skupaj. 

Tesna vez

Iz objav na družbenih omrežjih lahko razberemo, da sta se Nadiya in Lee zelo hitro ujela tako na plesnih vajah kot tudi v zasebnem življenju. Dnevno namreč objavljata videoposnetke in fotografije s plesnih vaj. Tako je videti, da je Nadiya kar zahtevna mentorica, saj Lee vaje zapušča popolnoma prepoten in izmučen. Se pa zvezdnika družita tudi v prostem času, kar so hitro opazili britanski tabloidi. Predvsem The Sun je izpostavil njuno hitro in vprašljivo povezanost, saj so ju ujeli med sprehodom po Londonu, kjer sta se obnašala kar nekoliko preveč prijateljsko. Med sprehodom sta se namreč objemala, se držala za roke, celo vsake toliko časa nekoliko stisnila, Lee pa ji je namenil tudi kakšen prijateljski poljub.

Instagram/Nadiya Bychkova
Slovenski nogometaš Matija Škarabot ni ljubosumen. Tako sta z zaročenko Nadiyo pozirala pretekli vikend.

Kaj pravi zaročenec?

Tabloid je izpostavil, da bi to lahko zmotilo plesalkinega zaročenca, slovenskega nogometaša Matijo Škarabota, s katerim ima Nadiya tudi hčer Milo. A očitno med njima ni vroče krvi. Plesalka je namreč vikend preživela s svojim izbrancem, kar je javno izpostavila na družbenem omrežju, kjer je objavila zaljubljeno skupno fotografijo in zapisala: »Odlična sobota. Bodi srečen v trenutku.«