ganljiv dan

Challe Salle se je sprehodil do oltarja

K.M.
19. 9. 2018, 07.03
Deli članek:

Za družino Petrović je bila pretekla sobota zelo poseben in močno ganljiv dan.

Challe Calle
Takole je svojo sestro oddal v zakon.

Slovenski raper Challe Salle ne skriva navdušenja. V soboto se je namreč poročila njegova mlajša sestra Maja, s katero se odlično razumeta. Glasbenik je na njo zelo ponosen, predvsem pa je vesel, ker je našla srečo v ljubezni. Maja se je poročila s fantom Markom, Challe pa meni, da je lahko parček mnogim za zgled.

Eleganten v obleki 

Čudovito Majo, ki je blestela v poročni obleki, je do oltarja po rdeči preprogi popeljal ravno Saša Petrović, bolj poznan pod svojim umetniškim imenom Challe Salle. Ob tem pa ni mogel skriti svojega ponosa, kar je pokazal tudi z objavo posnetka, h kateremu je pripisal: »Ponosni brat.«

Objavil je tudi svojo fotografijo, na kateri pa je slovenski glasbenik popolnoma neprepoznaven. Če smo ga vajeni v bolj športnih in sproščenih oblačil, je tokrat blestel v elegantni moški obleki, manjkala ni niti kravata. »Začeli smo na dnu, zdaj smo tu,« je zapisal ob fotografiji, s tem pa je najverjetneje mislil na težko pot, ki jo je preživela njegova družina.

Saša se z mlajšo sestro in materjo odlično razume, obe pa ga vedno podpirata na njegovi glasbeni poti. »Nihče te ne bo imel rad tako kot tvoja mama,« je še zapisal na družbenem omrežju.