KRALJEVI DVOR

Resnica o zakonskem življenju Harryja in Meghan

Sonči Nered-Čebešek
18. 9. 2018, 21.19
Deli članek:

Na dogodkih, ki se jih vojvoda in vojvodinja Sussekška udeležujeta, delujeta kot najbolj svetovljanski par. A v pojavljanju v javnosti ne uživata. povezalo.

Reuters
Vojvoda in vojvodinja Sussekška

Mladoporočenca sta bila povsem enotnega mnenja, da si svoj dom omislita na podeželju.

Njuna odločitev tudi nikogar ni presenetila, saj je bilo znano, da sta oba velika ljubitelja narave.

A da se bosta v koči v zakotni vasici Cotswolds tako izolirala od prijateljev in sorodnikov, nihče ni pričakoval.

Skrivnostni obiski

Za vso kraljevo družino, vključno s kraljico, je značilno, da vikende, če nima drugih obveznosti, preživlja na podeželju. A Harry in Meghan se od tam vračata vse redkeje, oziroma le kadar imata obveznosti, ki jima jih predpiše dvor.

Profimedia
V bližini doma lahko mladoporočenca na vsakem koraku srečata tudi prostopasočo živino, predvsem ovce.

Predvidevalo se je sicer, da bosta v Londonu pogosto že zaradi joge, pilatesa ter kozmetičnih in frizerskih storitev, kar je bilo vse nekdaj del Meghaninega vsakdana, a so, kot kaže, ti časi minili in za nego svojega telesa in duha zdaj večinoma poskrbi kar sama. Tudi obiskovalcev do nedavnega pri njima menda ni bilo in sta se posvečala le drug drugemu.

Z dvora pa je zdaj pricurljala informacija, da ima Meghan vsakodnevne obiske zaradi šestnajstdnevne turneje po Avstraliji in Novi Zelandiji, na katero se odpravljata v začetku oktobra.

»Niti dolgo tega, odkar je svet Meghan spoznal kot prinčevo partnerico, in pred komaj nekaj meseci je vstopila v kraljevo družino. Tako dolga turneja, kot jo imata pred seboj, je nekaj povsem drugega kot dogodki, na katerih se Meghan pojavi za nekaj ur. Ker si vsi želijo, da bi se imela čim bolj lepo in bi seveda tudi čim bolj dostojno zastopala Združeno kraljestvo, priprave – od pravil obnašanja do jemanja mer za oblačila in izbire modnih dodatkov  potekajo skoraj vsak dan. Njen mož ji je v velikansko podporo, pri pripravah ves čas sodeluje in ji tudi svetuje, zvečer in zjutraj pa se skupaj sproščata z dolgimi sprehodi po podeželju,« je razkril neimenovani vir.