ODLOČITEV

Medijska lepotička odločno: Vsega imam dovolj, zapuščam Slovenijo!

N.S.
12. 9. 2018, 20.45
Deli članek:

Katarina Benček je dala odpoved – sama sebi! Kot je povedala, je imela vsega dovolj, zato je spakirala kovčke in zapustila Slovenijo!

Mediaspeed
Katarina Benček bo novo življenje iskala na Baliju, kamor bo odpotovala v kratkem.

Mediaspeed
Kaj bo počela na Baliju, Katarina še ne ve, a pravi, da se bo znašla.

Podjetnica, blogerka, starleta, influencerka, Diamantka in še bi lahko naštevali za Katarino Benček, ki je šokirala vse svoje prijatelje in znance.

»Stara sem 32 let, nimam fanta, nimam otrok, nimam redne službe, nikoli je nisem imela, nimam kredita in nimam plana imeti otrok. Tako, zdaj veste,« je zapisala Katarina, ki se (za zdaj) za vedno poslavlja od Slovenije, natančneje od Ljubljane. »Slovenija mi predstavlja 'povprečje', ki me izjemno dolgočasi. Dolgočasi me do te mere, da me že kar duši. Zadnje leto še bolj kot prejšnja. Tako sem se odločila, da je čas, da si z Ljubljano rečeva zbogom, vsaj za nekaj časa. Ljubljana je mesto, kjer vsi poznamo vsakogar, in mesto, kjer vsi vse vemo o vsakomer in hkrati nihče nič ne ve o nikomer. Povprečje, ja, najbolje je ostati v povprečju, ker tako te nihče ne obsoja, tako si v redu,« je priznala Katarina, ki se odpravlja živet na Bali, kjer, kot pravi, ne pozna nikogar in še ne ve, kaj bo počela.

»Lačna in žejna vem, da ne bom, vse ostalo je sekundarnega pomena. Kdor delo išče, ta delo najde in verjamem, da se bom imela lepo,« je dodala Katarina, ki se trenutno mudi v Beogradu, kjer se pripravlja na odhod v Indonezijo.