Mobilna verzija
23:25 21. september 2018

Britanski pevec: Želim si Nadiyjo Bychkovo

K.M.
0 Posodobljeno: 11:49 / 12.9.2018

Bi moral biti njen slovenski zaročenec zaradi izrečenih besed bolj pozoren?

Nadiya Bychkova strictly

Nadiya Bychkova je v plesnem šovu že drugo sezono. Foto: Profimedia

Slovenska plesalca Nadiya Bychkova in Aljaž Škorjanec nadaljujeta s svojimi plesnimi nastopi v priljubljenem formatu oddaje Strictly Come Dancing (britanski različici šova Zvezde plešejo). Še pred sobotnim razkritjem letošnjih parov, je nekaj prahu dvignil britanski glasbenik Lee Ryan (skupina Blue), ki je večkrat poudaril, da si obupano želi plesati ravno z Nadiyo. 

lee ryan (1)

Lee Ryan Foto: Profimedia

"Lee je vsem na skupinskih vajah govoril, da misli, da je Nadiya neverjetna in svojih oči ni moral umakniti z nje. Upa, da ju bodo producenti dali v isti par. Veliko je klepetal z njo in ostalim govoril, da upa, da bosta plesala skupaj, saj želi z njo preživeti še več ur," so viri zaupali mediju The Sun, ki je sicer poudaril, da je plesalka zaročena s slovenskim nogometašem Matijo Škarabotom, s katerim imata tudi hčer. Nadiya se je morala že v prejšnji, njeni prvi, sezoni soočati s številnimi ljubosumnimi komentarji na račun njenega privlačnega videza. 

lee ryan Nadiya Bychkova

Nadiya Bychkova in Lee Ryan med druženjem v Londonu Foto: Profimedia

V sobotni oddaji se je pevcu zasedbe Blue želja uresničila, saj so ga povezali ravno z Nadiyo. Kasneje pa sta svoje navdušenje oba delila tudi na družbenih omrežjih. "Aaa, nadvse srečna. Komaj čakam, da začneva z vajami. Zelo bodo zabavne," je na družbenem omrežju zapisala Nadiya, še bolj navdušen pa je bil Lee: "Tako zelo sem srečen, da imam to neverjetno lepo žensko za svojo partnerko. Ona je svetovna prvakinja ter tako lepa oseba in duša. Hkrati pa mi bo izprašila zadnjico. Komaj čakam, da se začneva učiti najin prvi ples."

Škorjanec bo letos plesal z novinarko in voditeljico Kate Silverton

Vaš prispevek