Veselo pričakovanje

Tamara iz Kmetije zaljubljena in noseča

Vesna Meško
30. 8. 2018, 07.56
Posodobljeno: 30. 8. 2018, 07.56
Deli članek:

Tamara Klemen je presrečna. Svetlolaska je ljubljena, zaljubljena in v veselem pričakovanju. S partnerjem, za katerega ljubeče pravi, da je moški njenih sanj, bosta sredi oktobra postala starša.

Osebni arhiv
'Bila je ljubezen a prvi pogled', pravi Tamara.

Potem, ko so ugasnile kamere resničnostnega šova Kmetija, se je izpred oči javnosti poslovila tudi tekmovalka Tamara Klemen. Slednja leto po vstopu v šov živi povsem drugačno življenje, ki ga ne bi zamenjala za nič na svetu.

Dojenčka pričakuje v mesecu oktobru

Že na prvi pogled je videti, da Tamara žari od sreče. Tekom pogovora nam zaupa, da se ji je po šovu življenje obrnilo na glavo. V pozitivnem duhu, seveda. ''Spremenilo se je mnogo stvari, med drugimi tudi to, da bom postala mamica. Otroka bom dobila z moškim mojih sanj,'' pove z nasmehom in doda, da se že zelo veseli dne, ko bo spoznala svojega otročička.

POP TV
Tamara Klemen, natakarica iz Mengša.

'Bila je ljubezen na prvi pogled'

Kdo pa je moški, ki ji je tako močno ogrel srce? Pove nam, da je njegov ime Damjan in da sta se na prvi pogled zaljubila že pred vstopom v šov. ''Damjan je oseba, katero bi si vsak želel imeti ob sebi. Mislim, da ne bi mogla najti boljšega življenjskega sopotnika. Odkar sva skupaj, vse počneva skupaj, najpomembnejša pa se mi za vsako vezo zdi komunikacija, katere pa pri nama definitivno ne manjka, saj sva oba brez dlake na jeziku.''

Čustvena nosečnica

Tamarin trebušček razkriva, da veliki dan ni več daleč, sama pa nam je za konec še zaupala, kako je doživljala minule mesece. ''Nosečnost je neko zelo lepo obdobje, seveda ima svoje dobre in slabe lastnosti. Mislim, da imam kar srečo, kar se tega tiče, saj nimam nekih velikih zdravstvenih problemov. Nosečnost je tudi zelo čustveno obdobje, saj zaradi hormonov včasih res ne moreš zadržati svojih čustev.''

Osebni arhiv
'Predviden datum poroda imam v sredini oktobra in se ga že veselim.'