Severina

Golota ji prinaša slavo

T.P.
28. 8. 2018, 20.15
Deli članek:

Razuzdani posnetki splitske pevke Severine, ki so prejšnji teden pricurljali v javnost, so zvezdnici prinesli tudi veliko dobrega.

Dobila je več kot 3000 novih sledilcev na družbenih omrežjih, njen najnovejši spot M.a.g.i.j.a. pa na youtubu beleži že skoraj sedem milijonov ogledov.

Jelena Balić
Severina tudi pri 46 letih razvnema domišljijo in buri strasti.

Severina se sicer glede spornih fotografij še vedno ni oglasila, njen menedžer Tomica Petrović in mož Igor Kojić pa sta s prstom pokazala na njenega nekdanjega partnerja in očeta njunega sina Aleksandra IvanaMilana Popovića, ki pa je kakršnokoli vpletenost zanikal.

Profimedia
Severina je po objavi žgečkljivih fotografij dobila na tisoče novih oboževalcev.

Da ima golota lahko zelo pozitivne prodajne učinke, je Severina izkusila že leta 2004, ko je v javnost prišel 11-minutni intimni videoposnetek z njenim takratnim partnerjem Milanom Lučićem, ki je nastal na njegovi jahti. Severina je za njegovo objavo zahtevala plačilo odškodnine v višini (preračunano) 10.000 evrov, vse skupaj pa jo je zelo pretreslo. Do neljubega dogodka je prišlo aprila, oktobra pa je Severina izdala album Severgreen. Že prvi dan so ga prodali v več kot 13.000 izvodih, bil pa je tudi najbolje prodajani album na Hrvaškem.

Zdaj se stvari ponavljajo. Pevka je v zadnjih mesecih izdala štiri pesmi, od izbruha škandala pa vsem raste poslušanost. Pesem Tutorial, ki jo je izdala pred dvema mesecema, je postala celo njena četrta najbolj poslušana pesem v karieri. Kritiki pa že ocenjujejo, da bo njen novi album, ki naj bi ga izdala jeseni, zahvaljujoč aferi razprodan. 

Jelena Balić
Utrinek iz spota M.a.g.i.j.a..