Novi dokazi

FOTO: Bourdainova bivša gola v postelji z mladoletnikom

J.P.
22. 8. 2018, 20.35
Posodobljeno: 22. 8. 2018, 20.35
Deli članek:

Čeprav je italijanska igralka zanikala očitke, da je spolno napadla mladoletnega igralskega kolega, se je zgodba znova zapletla.

Profimedia
Argentova in Bennettt sta skupaj zaigrala v filmu The Heart Is Deceitful Above All Things leta 2004.

Ameriški časnik New York Times je poročal, da je italijanska igralka Asia Argento leta 2013 v hotelski sobi v Kaliforniji spolno napadla igralca Jimmyja Bennetta, ko je ta imel 17 let, in da mu je pozneje za molk plačala 330.000 evrov. In čeprav je zatrdila, da z njim ni imela spolnega odnosa, zdaj kaže, da temu ni tako.

Argentova in Bennettt sta skupaj zaigrala v filmu The Heart Is Deceitful Above All Things leta 2004. V njem je Italijanka igrala vlogo Bennettove matere.

Ameriški tabloid TMZ je namreč objavil fotografijo in sporočila, iz katerih je razvidno, da je več resnice v Bennettovih besedah. Fotografija namreč prikazuje njo in njega skupaj v postelji.

Ona je takrat štela 37, on 17 let.  Igralec je sedaj star 22 let, Argentova pa 42.

Prisilil naj bi jo Bourdain

Zakaj mu je plačala za molk? V to naj bi jo po njenih besedah prisilil pokojni Anthony Bourdain, njen partner. Ta naj bi tudi najel detektiva, ki je fantu sledil naokrog. Detektiv naj bi v tem času svoja opazovanja strnil na 80 strani zapiskov.

Profimedia
Sporočila,v katerih je priznala, da je z njim imela spolne odnose.

Argentova je v sporočilih, ki so bila razkrita, zapisala, da se bo, če bo zaradi tega izgubila delo, preselila bodisi v Afriko bodisi v amazonski gozd, ter priznala, da je z Bennettom imela spolne odnose.

Argentova je postala vplivna glasnica gibanja #MeToo, potem ko je vplivnega hollywoodskega producenta Harveyja Weinsteina obtožila, da jo je leta 1997, pri njenih 21 letih, posilil v hotelski sobi med filmskim festivalom v Cannesu. Bennett je proti Argentovi začel pravno ukrepati mesec dni po tem, ko so objavili njene trditve o Weinsteinu.

Fotografijo si lahko ogledate spodaj.