Razburja očeta

Alec Baldwin javno okaral svojo odraslo hčerko

Teja Pelko
21. 8. 2018, 20.20
Deli članek:

Ireland Baldwin, hčerka Aleca Baldwina in Kim Basinger, je manekenka, ki na družbenih omrežjih zelo rada pokaže svoje telesne čare.

Tokrat pa je šla po očetovem mnenju predaleč. »Ne. Samo ... ne,« je namreč pod posnetkom, na katerem v zapeljivi pozi sedi na motorju, zapisal igralec.

S svojim komentarjem je 60-letnik požel veliko smeha, v njem pa so se prepoznali tudi mnogi drugi očetje z odraslimi hčerkami.

Alec ima sicer poleg 22-letne Ireland še štiri majhne otroke, ki so se mu rodili v zakonu s 26 let mlajšo igralko in inštruktorico joge Hilario: štiriletno Carmen, triletnega Rafaela, leto dni starega Leonarda in tri mesece starega Romea.

Tudi Alec je na družbenih omrežjih zelo aktiven. Njegov instagram je poln fotografij njegovih majhnih otrok, posnetke pa pogosto pospremi z duhovitimi komentarji.

Njegovo javno okaranje je očitno pri prvorojenki naletelo na gluha ušesa. Ireland je namreč po tej fotografiji objavila še dve, na katerih je v ospredje postavila svoje dolge noge.

Alec je bil s Kim Basinger poročen med letoma 1993 in 2002 (razšla sta se že dve leti prej), leta 2012 pa je večno zvestobo obljubil Hilarii.