KMETIJA

Bosta v šovu tudi Anna Tia in Franko?

N.S.
18. 8. 2018, 10.00
Deli članek:

Ustvarjalci resničnostnega šova Kmetija skrbno molčijo glede letošnjih tekmovalcev, vseeno pa se na sceni veliko šušlja o imenih znanih obrazov, ki so vstopili v šov.

Marko Vavpotič / M24.si
Če je v Kmetiji res poduhovljena Anna Tia Paynich, bo vsekakor popestrila šov, saj bo tudi na Kmetiji "živcirala" sotekmovalce.

Potem ko smo prvi razkrili, da med tekmovalci letošnjega šova Kmetija zagotovo ne bo zmagovalke Big Brotherja Mirele Lapanović, ki si je sicer zelo želela v Kmetijo, smo zdaj prišli na sled novim imenom. Na družbenih omrežjih vidimo, da je snemanje Kmetije že v polnem teku, tekmovalci pa še vedno ostajajo skrivnost. O govoricah, da je v šov vstopila tudi Salome, smo že pisali, a na Pop TV še niso potrdili ugibanj. Naši viri so nam zaupali, da je v šov vstopilo kar nekaj znanih imen iz preteklih resničnostnih šovov, tudi iz šovov Survivor in MasterChef Slovenija. Menda se na male ekrane vrača poduhovljena Anna Tia Paynich, ki je v kuharskem šovu s svojim zasanjanim pristopom pogosto načenjala živce sotekmovalcem in sodnikom. Anno smo vztrajno klicali, a je njen telefon zvonil v prazno, na komercialni televiziji pa so ob preverjanju informacije le skrivnostno povedali, da bodo vsi tekmovalci znani že zelo kmalu.

Ana Gregorič
Postavnega Franka Bajca smo spoznali že v šovu Survivor, bil je tudi finalist za Mistra Slovenije.

Postavni Franko
Na uho nam je prišlo tudi, da se je Kmetije udeležil tudi postavni tekmovalec šova Survivor in finalist izbora Mister Slovenije, Franko Bajc, ki je nase opozoril tudi z nevarnimi adrenalinskimi podvigi. Tudi njegov telefon je zvonil v prazno. Poleg Franka naj bi med tekmovalci bila še ena ženska tekmovalka iz Survivorja, a bomo na vsa imena morali še počakati. Vsekakor pa bo s številnimi znanimi obrazi v šovu Kmetija letos zelo napeta in pestra.