Izpadi

Na dnu: Heather Locklear se meša

J.P.
17. 8. 2018, 09.40
Posodobljeno: 17. 8. 2018, 09.40
Deli članek:

Njej se meša, trpi pa partner in tisti okrog nje.

Profimedia
Par je obiskoval isto srednjo šolo.

Problematična igralka se trenutno nahaja v eni od kalifornijskih ustanov, namenjenih zdravljenju od odvisnosti. Tam je že mesec dni, potem ko je 24. junija zvrnila steklenico tekile, razbila porscheja in nato v svojem domu napadla policiste. Noč je preživela v kehi, šest ur po izpustu pa je že bila v bolnišnici zaradi domnevnega predoziranja. Po 14 dneh na psihiatričnem oddelku bolnišnice UCLA Medical Center je pot našli v rehabilitacijski center.

Pustili so ji telefon

Spremenilo pa naj bi se le malo, poroča MailOnline. Heather Locklear še vedno gnjavi Chrisa Heisserja, ga kliče po trikrat na dan in vpije v telefon. "Meša se ji, ker ne ve, kaj počne," je za omenjeno spletno stran povedal vir blizu 56-letnika. "Ni zdravo. Samo vpije nanj, kar je počela že prej. Nič se ni spremenilo. Isto bo, ko bo prišla ven." Kot da to še ne bi bilo dovolj, je izvedela, da se je v njenem domu sprožil škropilec in uničil oblačila ter pohištvo.

56-letnica lahko odide, kadar hoče, a zaenkrat še posluša nasvete njenih odvetnikov.

Burno razmerje

Par, ki je obiskoval isto kalifornijsko srednjo šolo, ima burno razmerje. 25. februarja je bila aretirana, ker sta se omotična od alkohola spoprijela. Locklearjeva naj bi ga takrat ugriznila v nos, napadla pa je tudi policiste.

Jasno je, da je igralka nagnjena k nasilju. Dejstvo, da brez diskriminacije uživa vrsto tablet in jih meša z alkoholom, vse skupaj še poslabša, še poroča MailOnline. Vseeno zaenkrat še nič ne kaže, da bi je Heisser imel dovolj.