Z dežja pod kap

Kdo bi princu Harryju "vrgel dol" slušalko? Oče Meghan Markle

J.P.
13. 8. 2018, 08.32
Posodobljeno: 13. 8. 2018, 08.37
Deli članek:

Letošnji avgust za britansko kraljevo družino ni dober mesec.

Profimedia
Thomas Markle kraljevi družini meša štrene.

Avgust pa se je minuli vikend izrodil v eksistencialno krizo, po tem ko je Thomas Markle razkril, da ga je okrcal princ Harry in da je bila hčerka tista, ki mu je sporočila, da na poroki ne bo imel govora.

Poznavalci razmer že svarijo, da je zadeva šla predaleč – da očeta ne bo mogoče obrzdati, četudi bi se na njegovem pragu pojavila Meghan Markle.

Profimedia
Poznavalci pravijo, da se par očeta ni lotil na pravi način.

Princ Harry ga je okaral

Markle je v sobotnem intervjuju razkril, da je nekaj dni pred poroko prekinil princu Harryju, potem ko ga je ta poklical, da bi ga okaral zaradi zaigranih fotografij za paparace, češ da mu pomerjajo obleko. Sporen je bil čas pogovora, je dejal – bil je namreč v bolnišnici, kjer je okreval po infarktu. Markle mu je "vrgel dol" slušalko. Razkril je tudi, da je bila Meghan tista, ki mu je razkrila, da za njegov govor na poroki ne bo prostora. Na koncu so govore imeli princ Harry, Meghan, princ Charles in princ William ter še dva "prijatelja" na sprejemu.

Zamerila se je družini

74-letnik se je na naslovnice zavihtel, ko je zaradi "zdravstvenih težav" odpovedal udeležbo na kraljevi poroki 19. maja. In medtem ko so kraljevi seli obiskali Dorio, mamo Meghan, in jo obvestili o zaroki, na njegova vrata v Mehiki niso trkali – tudi to mu gre v nos. Kakor tudi, da ni dobil uradnega vabila na poroko. Trdi tudi, da je prosil Mefgan, naj na poroko povabi tudi svoje polbrate in polsestre ter nečake in nečakinje, a ga je menda zavrnila. Glede na to, da ni klan Markle zadnjih nekaj mesecev nikakor ni naklonjen, to morda zdaj obžaluje.

Tako se je spet oglasila njena polsestra Samantha Markle, ki jo je označila za nečloveško, pohlepno, arogantno in zlagano humanitarko. Nič lepših besed ni zanjo imel njen polbrat Tom, ki je za Meghan dejal, da je sebična in kruta.

Viri blizu Meghan sicer trdijo, da si želi odnosa z očetom, a da potrbujeta malo premora.