LJUBEZEN PO DOMAČE

Še vedno močna ljubezen iz šova

V.M.
11. 8. 2018, 20.15
Deli članek:

Simpatična temnolaska Tamara Korošec dobro ve, da je treba razmerje negovati. Zato preseneča in razvaja svojega Renata, ki mu je srce poklonila v priljubljenem šovu Ljubezen po domače.

Osebni arhiv
Parček je užival na težko pričakovanem dopustu.

Letošnje poletje je za Tamaro še posebej čarobno, saj ga preživlja v objemu svoje velike ljubezni, Renata Lužarja, ki ga je spoznala v resničnostnem šovu. Čas hitro beži in kdo bi si mislil, da mineva že 11 mesecev, odkar je slavni parček pred kamerami drug drugemu poklonil srce. S to mislijo se je na dopust odpravila Tamara, ki je načrtovala, da bo Renatu pripravila romantično presenečenje.

Ko smo jo poklicali, sta bila z Renatom ravno na plaži. Povedala nam je, da končno uživata na dopustu. »Morje, plaža, mesto, uživancija. Čez dan sva ves čas na plaži, ob večerih pa se sprehajava po mestu, sediva ob morju …« Kaj pa tisto presenečenje, o katerem nam je namignila že pred odhodom na dopust? »Ja, preteklo soboto je bil poseben večer. Pripravila sem presenečenje za Renata. Mislim, da slika pove več kot tisoč besed,« pritrdi in pošlje fotografijo romantičnega kotička ob morju.

Osebni arhiv
Ob morju sta preživela romantičen večer in obeležila enajst mesecev ljubezni.

POSEBNA PRILOŽNOST

Svečke, okusno vino in čokolada za posladek … Sta obeležila kaj posebnega? Osmega avgusta je bil zadnji dan njunega uživanja na morju, hkrati pa tudi njunih 11 mesecev zveze. »Zato sem nama pripravila ta romantični večer. Pa tudi sicer bi to naredila, saj se z Renatom rada presenečava. Tako si popestriva zvezo in jo negujeva. Enkrat sem že povedala, da je zveza kot roža. Če jo nehaš zalivati, oveni,« doda simpatična temnolaska. Seveda se s to mislijo strinjamo tudi mi.