MIRELA

Močno si je želela v Kmetijo, a ji ni uspelo

N.S.
10. 8. 2018, 20.30
Deli članek:

Razvpita zmagovalka šova Big Brother Mirela Lapanović je po daljšem medijskem premoru spet lačna pozornosti. Zdaj si je močno želela v šov Kmetija, a ji ni uspelo!

Osebni arhiv
Razvpite Mirele ne bomo videli v novi sezoni šova Kmetija

Nekdanja resničnostna akterka Mirela Lapanović, ki je skoraj leto dni polnila rumene strani s svojimi seksualnimi zgodbami in škandali, še nekaj časa ne bo videla kamer.

Pro Plus
V slovenskem Big Brotherju je kljub razvratnemu obnašanju zmagala.


Potem ko se je Mirela vsej Sloveniji pokazala v zelo slabi luči in vseeno zmagala v resničnostnem šovu Big Brother, je nato odšla še v razvpiti srbski šov Parovi, kjer se je zanjo spet vse vrtelo okoli seksa. Vmes je izgubila skrbništvo nad otrokoma, zamenjala nešteto partnerjev, čeprav je bil zanjo vsak tisti pravi, s katerim bo do konca življenja. Spomnimo, da se je nazadnje sredi junija razšla s svojim zadnjim zaročencem Nebojšo, srbskim poslovnežem, odločena, da bo uspela sama. A očitno je bila želja po pozornosti medijev tako velika, da si je najbolj na svetu menda želela v resničnosti šov Kmetija, ki so ga začeli snemati prav ta teden. A Mireli očitno ni uspelo prepričati ustvarjalcev resničnostnega šova, saj je niso izbrali za eno od letošnjih tekmovalk. Je pa znano, da je v šov vstopilo tudi nekaj znanih obrazov, vendar so ustvarjalci šova glede imen še skrivnostni.