Tako Mary kot Charlene veljata za zadržani dami, ki pa sta imeli tudi resne težave z otožnostjo – kot so v uradnih sporočil poimenovali po vsej verjetnosti blago obliko depresije.

Ko sta se namreč Mary iz Avstralije, Charlene pa iz Južne Afrike preselili v Evropo in poročili s prestolonaslednikoma, sta doživeli pravi kulturni šok. Ti časi so na srečo že davno mimo, res pa je, da tudi na zabavnih dogodkih le redko pokažeta široke nasmehe. Do zdaj …

Mary

V Københavnu se je princesa Mary (46) udeležila tradicionalne podelitve priznanj za oblikovalske dosežke s področja mode. Dogodek je bil precej resne narave, je pa bila med gosti tudi manekenska ikona Naomni Campbell (48). Kljub množici pomembnežev iz akademskih in gospodarskih krogov, ki so bili prisotni, se je Mary največ družila prav s slavno manekenko. Kaj sta se pogovarjali, v javnost sicer ni pricurljalo, sta se pa zelo glasno smejali – in tudi s fotografij je jasno, da sta se skupaj močno zabavali.

lady ga ga 1
profimedia
Princesa Charlene in Lady Ga-ga

Charlene

Princesa Charlene (40) pa se je z mega popularno zvezdnico Lady Gaga (32) povsem naključno srečala na precej bolj zabavnem mestu – na plaži Brando resort na francoskem polinezijskem otoku Tetiaroa. Ker so ju predstavili že pred nekaj leti in sta že takrat, kot kaže, vzpostavili lep odnos, sta si tokrat padli v objem in bili ves večer neločljivi.