Zabava

Kakšen mišičnjak – in to pri 72 letih!

Teja Pelko
10. 8. 2018, 20.15
Posodobljeno: 10. 8. 2018, 20.16
Deli članek:

Ameriški igralec se je na družbenem omrežju Instagram pohvalil z izklesanim telesom.

arhiv
Sylvester Stallone – Rambo 1

Sylvester trenutno pili formo za peti del filmske serije Rambo. Snemati bodo začeli septembra, film pa naj bi luč sveta ugledal sredi prihodnjega leta.

Komandosa Johna Ramba je zvezdnik prvič upodobil že davnega leta 1982, zdaj pa ga bo po lastnih besedah zadnjič.

Potem ko je opravil z Vietnamci in Afganistanci, ga v petem delu čaka mehiški narkokartel, ki si je drznil ugrabiti prijateljevo vnukinjo.

Nad napornimi treningi se sicer igralec čisto nič ne pritožuje. Nasprotno, kot je namreč zapisal pod posnetkom, ki ga je objavil na instagramu, mu je to v čast. »Vsi zvezdniki govorijo o tem, kako zelo garajo v telovadnicah, kako zgodaj morajo vstajati in kako zelo se žrtvujejo. Dajte, no, dame in gospodje, halo, to je neverjeten privilegij! Ajde, 'pumpaj'!«

Trnova pot do slave

Sylvester se namreč še kako zelo dobro zaveda, kako zelo lepo mu je v življenju zaradi preboja na velika platna. Za to se je namreč trudil dolgo časa. V nekem trenutku je bil tako obupan, da je ukradel ženino zlatnino in jo prodal. Tri leta je bil brezdomec in je spal na newyorški avtobusni postaji. Njegova najnižja točka pa je bila, ko je pred trgovino z alkoholom neznancem prodal svojega psa. Za to se je odločil, ker ni imel dovolj denarja, da bi ga nahranil, kaj šele sebe. Na koncu ga je prodal za skromnih 25 ameriških centov (21,32 evrskih centov), na poti domov pa je jokal. Ko je videl boksarski dvoboj med Mohammedom Alijem in Chuckom Wepnerjem, je dobil navdih za scenarij o Rockyju. Pisal ga je ves vikend. Sprva ga nihče ni hotel kupiti. Ko je končno našel interesente, pa jih je kar nekaj zavrnil, saj je želel v filmu tudi igrati. Naposled se je le našel studio, ki je bil pripravljen ugoditi njegovi zahtevi. Za scenarij je dobil 35.000 dolarjev (30.000 evrov). Ostalo je zgodovina. In prva stvar, ki jo je naredil z denarjem za scenarij? Odkupil je svojega psa.