Napeti odnosi

Meghan očetu ne bo nasedla, čeprav pravi, da bi bilo bolje, če bi umrl

J.P.
9. 8. 2018, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2018, 21.00
Deli članek:

Očetu se ne bo pustila manipulirati pa če jo bo še tako izsiljeval s samopomilovanjem.

Profimedia
Dogajanje v družini Markle je še vedno pestro.

Meghan Markle ima dovolj, svoje vire navajajo britanski mediji. Ne more razumeti, zakaj Thomas Markle še vedno govori z mediji. Edino, kar si za rojstni dan želi od njega, je, da bi nehal.

37-letna vojvodinja menda nima namena, da se sestane z očetom. Vsaj ne v bližnji prihodnosti. Preveč je prizadeta, obenem pa je prepričana, da bi oče razkril vsebino njunih pogovorov. Zato ostaja osredotočena nase, kar pa ne pomeni, da z očetom ne bo nikoli več spregovorila – a menda ne vsaj dokler se razmere ne normalizirajo, pišejo britanski mediji.

Bolje, da umre

Oče je prejšnji teden na hčerkin rojstni dan medijem jadikoval, kako ga je izgnala iz svojega življenja in da se boji, da ne bo nikoli videl vnukov, ki jih bosta morda imela s princem Harryjem. Dejal je celo, da bi bilo za Meghan morda bolje, da preprosto umre. In da bi v tem primeru vsi sočustvovali z njo.

Krokodilje solze

Takšne epizode samopomilovanja menda niso novost – Meghan naj bi se morala z njimi v preteklosti že večkrat ukvarjati. Življenje z nekom, ki je tako osredotočen nase, kot njen oče, jo je obdarilo z orodji za uspešno spopadanje z narcizmom. Zato ne bo nasedla njegovim krokodiljim solzam, po poročanju britanskih medijev pravijo njeni bližnji.

Skratka, Meghan in 74-letni Thomas nista spregovorila že skoraj tri mesece, s čimer ga ona menda kaznuje za lažne fotografije, ki so nastale le šest dni pred njeno poroko 19. maja.