Na oddih bo namreč lahko odšla šele septembra.

»Novinarji poleti nimamo skoraj nobenega dopusta. Ko se ostali zabavajo in so na koncertih, moram jaz to službeno pokrivati, tako da zame pride dopust potem septembra. Imam pa to veliko srečo, da je poleti veliko prireditev na Obali, tako da lahko združim prijetno s koristnim in grem na teren prej, pa pred delom naredim še izlet,« je povedala Anja.

Anja Komučar in Jure Kocman
M24/Marko Vavpotič
Anja in Jure pogosto združita prijetno s koristnim. Tako je bilo tudi na Rumeni noči, ko sta šla pred njenim delom malo zaplavat.

Kljub temu že komaj čaka, da bo tudi ona zaužila (brezdelne) morske radosti. S fantom Juretom Kocmanom se bosta vnovič podala na Zakintos. »Komaj čakam, ker imam zelo rada grške otoke. Upam, da ne bo 40 stopinj Celzija, pa tudi, da ne bo kakšnega viharja ali požara oziroma česarkoli slabega,« je dejala Anja.

Oddih televizijka rada preživlja tako ležerno kot adrenalinsko. »Mene vse zelo zanima. Zelo rada raziskujem in spoznavam kraj, na katerem sem. Zelo rada sem tudi na plaži. Med poležavanjem na njej zelo rada preberem kakšno dobro knjigo, občasno pa prisilim koga, da gre z mano na kakšen vodni šport: banano, skuter … Čim bolj me je strah, boljše mi je. Letos bova šla tudi plavat z želvami, česar se zelo veselim,« je razkrila Anja. 

Da bo Komučarjeva lažje počakala na Zakintos, bo za kakšen dan ali dva skočila v Savudrijo, kjer imajo njeni že 20 let prikolico, in se tam vsaj malo naužila sonca ter morja.