Po mnenju najvplivnejših modnih strokovnjakov in kultne revije Tatler je prav ona aristokratinja z največ osebnega stila.

Čeprav se o njej piše neprimerno manj kot o soprogah britanskega princa Harryja ali španskega kralja Felipeja, med njimi primerjava ni mogoča. Meghan in Letizia sicer nista kot večina plemkinj, ki oblečejo, kar jim dvorni stilisti pripravijo, ampak imata pri izbiri oblačil glavno besedo.

Živi za modo 

Tajska princesa ima na sebi izključno oblačila in dodatke iz svoje modne hiše. Edina izjema so čevlji, pa še ti so včasih plod njenih idej in ustvarjalnosti.

Sirivannavari je navdušenje za modo pokazala že kot deklica, saj se je menda vrgla na tla, če so ji želele varuške obleči kaj, kar ji ni bilo všeč. Njeno voljo so potem pač začeli upoštevati, da je bil le mir pri hiši. Z odraščanje je princesina obsedenost samo še rasla. Kar nekaj težav je imela, ko je vztrajala, da ne bo šla na nobeno od humanističnih fakultet, ki naj bi bile za člane kraljeve družine najbolj primerne, ampak si je izbrala študij modnega oblikovanja.

Sirivannavari Nariratana 2
profimedia
Princesa s svojimi kreacijami navdušuje

Poleg očeta, ki je bil še prestolonaslednik, je moral izbiro študija odobriti tudi takratni kralj Bumibol, njen dedek.

Mladenka ni razočarala, na univerzi Chulalongkorn v Bangkoku je z odliko diplomirala iz modnega oblikovanja in ustanovila svoje podjetje, ki mu prodaja že več let skokovito narašča.