KRALJEVA DRUŽINA

Poleg perila Meghan pokazala še pazduho

Sonči Nered Čebašek
7. 8. 2018, 17.00
Deli članek:

Soproga britanskega princa Harryja si bo praznovanje svojega 37. rojstnega dne verjetno zapomnila do konca življenja.

profimedia
Vojvoda in vojvodinja Sussekška

Vojvodinja Sussekška je, po pripovedovanju virov z dvora, svoj rojstni dan, ki ga je imela v soboto, želela praznovati čim bolj intimno.

Zanjo bi bilo popolno, če bi ga lahko tako kot lani praznovala le s svojim princem Harryjem, tokrat pa je vzela v zakup celo ožje člane britanske kraljeve družine, saj so ti po novem navsezadnje njeni ožji družinski člani.

Preobrat

Datum njenega rojstnega dne je namreč sovpadel z dnevom poroke Harryjevega najboljšega prijatelja Charlieja van Straubenzeeja in njegove dolgoletne partnerice Daisy Jenks. Udeležba na poroki je bila obvezna, pa le ne zato, ker je bil princ ženinova priča, temveč tudi zaradi prijateljstva, ki se je prek moških stkalo tudi med ženskama.

Meghan je bila zaradi neveste še posebej uvidevna in se je nadvse potrudila, da ji ne bi vzela pozornosti.

Kako srčno je želela svoji prijateljici vse najboljše, priča dejstvo, da si je za imenitni dogodek omislila obleko, ki je zanjo izredno poceni – za črno obleko z belim in rožnatim plisejem znamke Club Monako je odštela zanjo borih 450 evrov, kar je sicer vsota, ki jo Meghan po navadi zapravi za kakšne športne hlače ali srajco, med elegantnimi oblekami bi kakšno, ki stane manj kot 3000 evrov, težko našli.

profimedia
Meghan je pokazala preveč

A prijazno vojvodinjino dejanje ni šlo niti malo po načrtu. Prejela je več čestitk za rojstni dan kot nevesta za srečen zakon, zgodilo pa se je tudi najhujše, kar se članu kraljeve družine lahko: na »poceni« obleki je bila očitno slabo izdelana gumbnica, ki se je odpela in razgalila vojvodinjin črn čipkast nedrček. In kot da to ne bi bilo dovolj, je proti vsem predpisom visoko dvignila roko in pokazala še pazduho.