Izkoriščena?

Pravi, da jo je Madonna dve leti zalezovala

J.P.
23. 7. 2018, 13.15
Posodobljeno: 23. 7. 2018, 13.21
Deli članek:

Nekdanja britanska manekenka, ki se je s pevko poljubljala v enem od njenih najbolj kontroverznih videov, je razkrila, kako zelo ji je zmešala glavo.

Facebook
Amanda Cazalet

Amanda Cazalet danes šteje 53 let. Živi v St Albansu in je mama dveh otrok. Dve leti pa je bila predmet poželenja danes 59-letne Madonne, čeprav je bila poročena in noseča.

Kot je pojasnila, je bila takrat še biseksualka – pisalo se je leto 1990, ko je dobila vlogo v Madonninem glasbenem videu za pesem Justify My Love. Zaradi spolne usmerjenosti je ni motilo, da se bo morala s pevko poljubljati. Kakorkoli že, očitno je na Madonno naredila velik vtis.

Na roko z rdečim črnilom

Prejšnji mesec so na dražbo romala Madonnina pisma, ki jih je pisala Cazaletovi. Da je najlepša ženska na svetu, ji je pisala, ter da se zaveda, da je poročena in noseča, a da si ne more pomagati. Takrat 25-letni manekenki, za katero je bil šest let hoje po modnih brveh, je pisala tudi, da si jo želi znova poljubiti.

Cazaletova si tega takrat ni jemala k srcu, danes pa na to gleda drugače: "Zdaj se zavedam, da me je izkoristil nekdo, ki je takrat bil moj šef."