Mobilna verzija
16:59 20. avgust 2018

Meghanina bodoča svakinja poskrbela za nov škandal

R.T.
0 Posodobljeno: 11:00 / 23.7.2018

Meghan Markle se je zaradi družinskih zdrah znova zavihtela na naslovnice. Tokrat je za škandal poskrbela njena bodoča svakinja.

meghan markle

Meghan Markle Foto: Profimedia

Darlene Blount

Blountova je prenočila v ječi. Foto: Profimedia

37-letno Darlene Blount, zaročenko 51-letnega Thomasa Markla mlajšega, so v petek zaradi fizičnega napada pridržali policisti v mestu Grants Pass v ameriški zvezni državi Oregon. V soboto so jo proti plačilu varščine izpustili na prostost, a to še zdaleč ni njena prva nočitev v jetniški celici. Pred slabe pol leta je v priporu denimo pristala zaradi z alkoholom podkrepljenega prepira s svojim zaročencem, sicer polbratom danes kraljeve neveste Meghan Markle.

O njenem zadnjem incidentu ni veliko informacij, a vse znova kaže na podoben scenarij. Kot je za britanski tabloid pojasnil eden od njihovih virov, se je policija na podlagi prijave o družinskem nasilju oglasila na njunem domu in iz hiše v lisicah odpeljala Blountovo. Blountova, ki je kot kaže nagle jeze in hitrih pesti, je v priporu pristala na zadnji dan leta 2017. Takrat je policiste poklicala sama in dejala, da se njen zaročenec vede »jeb*** čudaško« in se s pestmi znaša sam nad sabo. Po njenih besedah naj bi šlo za ljubosumje, ker naj bi jo sumil, da je v lokalni gostilni želela pod rjuhe skočiti z nekim gostom. Celoten dogodek je bil seveda izdatno podkrepljen z alkoholom. Policija peklenski zaročenki ni verjela, Blountova pa je zaradi nasilja nad svojim zaročencem dva dni prenočila v lokalnem zaporu.

thomas markle mlajši, darlene blount

Zopet nasilje v družini Meghaninega polbrata. Foto: Profimedia

Vaš prispevek