Razprtije

Gareth Bale odpovedal poroko

J.P.
23. 7. 2018, 10.10
Posodobljeno: 23. 7. 2018, 10.15
Deli članek:

Zaradi družinskih razprtij jima ni preostalo drugega.

Profimedia
Spoznala sta se v srednji šoli.

Zvezdnik nogometnega kluba Real Madrid in zaročenka Emma Rhys-Jones naj bi načrtovala poroko v enem od toskanskih gradov, kjer naj bi jima zapela Beyonce. A leto dni padcev je naredilo svoje – poroko sta prestavila na prihodnje poletje.

Goljufija, droga

26-letnica zdaj upa, da bo lahko v tem času popravila odnose z očetom Martinom. 54-letnik je namreč odsedel šest let zaradi mednarodne goljufije, potem ko je priznal, da je pral denar. In nato po izpustu iz ameriškega zapora zaživel z veliko mlajšo rusko cvetličarko. Par ga zato ni povabil na poroko, kakor tudi ne družinske člane, ki so bili vpleteni v primer izginulega kovčka, v katerem je bilo skoraj 830.000 evrov mamilarskega denarja. Z njim (ter drogo in ročnimi urami) naj bi izginila Emmina sestrična Epiphany Dring, zato so predlani zagoreli avtomobili Emminih starih staršev in njene tete. Med načrtovanjem poroko pa jo je doletela še ena tragična vest, da si je življenje vzel sestrin partner Alexander Williams. Preiskovala naj bi ga socialna služba, piše MailOnline. 26-letna sestra Katie je ravno rodila njunega drugega otroka.

29-letni Gareth Bale in Emma sta se spoznala v srednji šoli. Imata tri otroke: hčerki Albo Violet in Navo Valentino ter sina Axla Charlesa.