Srečna

Natalija in Rok podrobno o stanju zaljubljenosti

N.S.
20. 7. 2018, 20.40
Deli članek:

Tik pred začetkom šova Zvezde plešejo sta se zmagovalka Natalija Gros in igralec Rok Kunaver zaljubila in skrivnost obdržala zase do konca šova. Zdaj pa sta le povedala nekaj podrobnosti o tem, kako se imata ...

Pop TV
Spoznala sta se v šovu Zvezde plešejo in se zaljubila.

Zmagovalka šova Zvezde plešejo Natalija Gros in igralec Rok Kunaver sta le dan po koncu šova razkrila, da sta že vse od začetka oddaje par. 

»Spoznala in zaljubila sva se med šovom Zvezde plešejo. Ker sva oba profesionalna v delu, ki ga opravljava, nisva pustila, da bi to vplivalo na najino delo, zato o tej stvari nisva javno govorila med plesnim šovom. Zdaj, ko je plesnega šova konec, sva tudi uradno postala par in to dejstvo lahko mirne vesti deliva s svetom,« sta junija, ob razkritju novice, povedala zaljubljenca, ob tem pa zaprosila za spoštovanje zasebnosti. 

S.R.
Rok in Natalija sta po petih mesecih še vedno srečen par.

SVEŽE NOVICE 

Natalija in Rok sta ta teden skupaj prišla na predstavo Dance Amore, kjer sta bila seveda velika atrakcija. Kot sta povedala, sta še vedno par, zaljubljena še bolj, tako da je ljubezen vzdržala. Izvedeli smo, da sta del dopusta že preživela skupaj, del pa vsak posebej, kar ju je le še bolj zbližalo, seveda pa bosta do konca poletja odšla še nekam na romantično razvajanje v dvoje, a o tem seveda skrivnostno molčita. Opazili smo, da sta Natalija in Rok res zaljubljena do ušes, in verjamemo, da bo tako tudi v prihodnje.