Mobilna verzija
17:02 20. avgust 2018

Manca obožuje terence

Novice Svet24
Teja Pelko/Novice Svet24
0

Manca Špik, ki je na nedavnem festivalu Melodije morja in sonca s pesmijo Kjer pomol poljubi morje osvojila srca občinstva, prejela pa je tudi nagrado strokovne žirije za najboljšo izvedbo, nikakor ne namerava počivati na lovorikah, nasprotno.

Manca Špik - OBREZ!!!

Manca Špik Foto: Mediaspeed

Že zdaj se vneto pripravlja na festival Slovenska popevka, ki se bo odvil septembra, do konca leta pa namerava izdati še dva nova dueta, tako da letos za kakšen daljši oddih ne bo imela časa.

Špikova si letos zaradi obilice dela ne bo mogla privoščiti kakšnega daljšega oddiha.

NE MORE BITI DOLGO PRI MIRU

Si bo pa zagotovo vzela vsaj kakšen prost dan za polnjene baterij in uživanje v morskih radostih s svojimi najbližjimi. »Meni je dovolj že en dan, da se malo nakopam in nasončim,« nam je dejala Manca.

Sicer pa ima zelo rada aktivne počitnice. »Na dopustu počivam dva do tri dni, da se res sončim in prekladam kot čevapčič, potem pa najamemo terensko vozilo in gremo raziskovat skrite kotičke ter spoznavat domačine, lokalno hrano, piva in vina. Meni bi se zmešalo, če bi ležala 14 dni. Zdaj, ko imam še majhno bitje ob sebi, je pa sploh veselica. Res se imamo super,« nam je še povedala Špikova, ki nadvse uživa v materinstvu, zelo srečna pa je tudi, da je z malčico, za katero pravi, da je pravi angelček, vse v redu.

manca spik

Zvezdnica uživa v materinstvu. Foto: Instagram

Manca Špik - polje

Manca na dopustu rada raziskuje skrite kotičke. Foto: Instagram

Značke: manca-špik , dopust

Vaš prispevek