6pack Čukur

Priljubljeni raper bo novembra postal očka

Teja Pelko
18. 7. 2018, 20.40
Deli članek:

Velenjski raper 6pack Čukur bo jeseni prvič okusil radosti starševstva.

Luka Švigelj za Sviglo Production
Boštjan in Nika bosta jeseni prvič zibala.

Zanimivo je, da je o partneričini nosečnosti posumil še pred njo.

»Boštjanu sem tožila nad utrujenostjo in bolečimi prsmi, ter da sem verjetno malo bolna, pa mi je rekel: 'Da nisi malo noseča?'« nam je o prvem sumu na drugo stanje povedala Nika Čukur. In izkazalo se je, da je imel prav.

VSE OB SVOJEM ČASU

Nika se počuti v redu, ima pa nekaj nosečniških tegob. »Kot vsaka druga nosečnica se tudi jaz soočam z rastjo trebuha in s tem, da nisem več tako okretna. Imam tudi razna vnetja, povišan sladkor, muči me utrujenost in tako naprej,« nam je zaupala Nika. A vse to bo zagotovo pozabljeno novembra, v trenutku, ko bo na svet prijokalo malo bitjece. Kje se bo to zgodilo, Nika še ne ve. »To se mi ta trenutek zdi še zelo oddaljeno. Na porod se še ne pripravljam. V nosečnosti se namreč skoraj vsak dan zgodi nekaj novega, tako da se je lotevam z 'baby steps', torej z vsakim izzivom ob svojem času. Si pa seveda želim nekompliciranega hitrega poroda. Rada bi rodila naravno, če bodo to le dopuščali zdravje in vsi drugi dejavniki,« nam je povedala.

Luka Švigelj za Sviglo Production
Par je veselo novico razkril tudi na družbenih omrežjih ter zanjo požel številne čestitke in lepe želje.

BOŠTJAN BI RAD PRISOSTVOVAL PORODU

Na vprašanje, ali bo pri porodu navzoč tudi Boštjan, pa nam je Nika odvrnila: »Ko je med prijatelji, ki so to že dali skozi, tema nanesla na to, je Boštjan nekajkrat izrazil, da bi rad bil prisoten, absolutno. Moški to doživljajo drugače, tudi pogled na kri in ves postopek ... hmm ... ne vem, upam, da bo prenesel, ni ravno tip, ki mu je v veselje gledati operacije in podobno. Že ko je po televiziji, raje preklopi na drug program.«