TALENT

Šefica Voguea bo po novem tudi oblikovalka

N.S./Novice Svet24
22. 7. 2018, 08.00
Deli članek:

Legendarna urednica ameriškega Voguea je združila moči s priljubljeno športno znamko in skreirala posebno kolekcijo superg za ženske, ki bodo zagotovo velik hit med modnimi navdušenkami.

Profimedia
Slovita Anna Wintour se bo predstavila še kot oblikovalka superg.

Ena najbolj znanih znamk športnih oblačil in obutve je k sodelovanju povabila eno od najbolj cenjenih imen v svetu mode, Anno Wintour, ki je že 30 let glavna in odgovorna urednica ameriške izdaje revije Vogue.

Anna bo za ameriško podjetje skreirala in ponovno obudila najbolj ikonične superge Air Jordan 1 in Air Jordan 3. Gre za prvo žensko sodelovanje športne znamke, kolekcija je namenjena samo ženskam in superge bodo prodajali izključno v ženskih velikostih.

SUPERGE Z ANNINIM PODPISOM

Superge bodo na voljo v rdeči in beli barvi z zadrgo pri jeziku, druga linija pa v črni in rdeči barvi. Oba para superg bosta zapakirana v posebno škatlo z dvema zaščitnima vrečkama in s posebnim obeskom za ključe Vogue. Superge bodo posebne še zaradi nečesa: ekskluzivnega Anninega detajla, njenega podpisa na podplatih. Pisalo bo preprosto AWOK, kar pomeni »Anna Wintour OK« – enako okrajšavo uporablja za odobritev vsake strani revije Vogue. Na žalost pa bosta obe posebni izdaji superg na voljo le kupcem v ZDA. Cena superg za zdaj še ni znana, a glede na to, da gre za zelo omejeno serijo, bo temu primerna seveda tudi cena.